29
    DSCF6282.JPG

14/10/2015 – En aquesta edició van participar un total de 218 atletes, que van realitzar 5Km a peu i 1Km nedant.

Aquest dilluns, 12 d'octubre, es va celebrar la tretzena edició de l'Aquatló Ciutat de Badalona, organitzat pel Club Natació Badalona, on un total de 218 atletes de tot el territori català van nedar la platja dels Pescadors i, també, van recórrer alguns carrers de la ciutat.

La prova va tenir sortida a les deu del matí davant del Club Natació Badalona, on va arrancar la primera cursa de 2,5 quilòmetres pel carrer d'Eduard Maristany i el passeig Marítim. A l'arribar a l'alçada del carrer del Mar, els participants es van endinsar al mar per recórrer 1Km i, tot seguit, una nova cursa a peu de 2,5Km pel passeig Marítim, el carrer de Santa Madrona i finalment el passeig de la Rambla, on la meta es situava davant del monument a Roca i Pi.

El guanyador d'aquesta edició van ser el badaloní Jordi Garcia amb un temps de 27 minuts i 34 segons, per davant d'Albert Parreño (27:36) i Aleix Domenech (27:41). Pel que fa a la categoria femenina, la guanyadora va ser Meritxell Velasco amb un crono de 32 minuts i 17 segons, deixant en segona i tercera posició a Laia Conesa (32:57) i Georgina Conesa (33:31).