Dolors Sabater: “Estem buscant inversors perquè comprin l’actiu de Mas Ram de la Penya”

  0
  olimpic-bdn_457.jpg

  01/02/2017 – L’alcaldessa de Badalona confirma les reunions amb la Diputació i la Generalitat per tractar d’assegurar el futur del Divina Seguros Joventut.

   

  Badalona viu uns mesos molt actius en qüestions esportives. Un dels pols principals d’informació el protagonitza el futur del Divina Seguros Joventut, entitat històrica que treballa en diferents fronts per tal de continuar sent la fàbrica de talents de la Lliga Endesa.

   

  A banda d’ultimar acords amb Hisenda per dilatar el termini de pagament dels 3.2 milions d’euros que deu el club a l’Agència Tributària i de fer el mateix amb entitats financeres com Bankia, la Penya necessita fer una operació amb els seus terrenys de Mas Ram per tal de garantir el seu futur.

   

  En declaracions al Badalona Matí, l’alcaldessa Dolors Sabater explicava què està fent el govern municipal per ajudar el Divina Seguros. En primer lloc, el Consistori ha acordat amb la Penya que el club deixi de pagar l’IBI de l’Olímpic.

   

  “L’Ajuntament ha resolt un deute històric del club. És un tipus de deute que no es pot condonar i ha trobat la manera de solucionar-ho”, destacava Sabater fent referència a la possibilitat de patrocinar directament el Divina Seguros des de l’Ajuntament.

   

  Sobre l’operació de Mas Ram, Dolors Sabater deia el següent. “Ens hem reunit amb la Diputació i la Generalitat de Catalunya per situar aquest tema en una perspectiva de país. Els municipis que tenim clubs d’aquesta categoria necessitem saber amb què podem comptar de les altres administracions”, valorava en primer lloc.

   

  “Estem treballant amb el pla de viabilitat del club per veure com s’ha d’encarar el futur. La venda de Mas Ram sabem que és l’opció que a la Penya li resoldria la situació més greu. Nosaltres estem ajudant a buscar inversors perquè comprin aquest actiu que té el Joventut. Ara no és una cosa que estigui decidida”, declarava per tancar la seva intervenció.

   

  De moment, l'Ajuntament de Badalona ha encarregat a la Diputació de Barcelona una taxació d'aquest equipament i és evident que caldrà un consens polític ampli per abordar la situació. L’opció que sigui el mateix Consistori qui compri els terrenys està sobre la taula.