El futbol badaloní es reuneix dimarts per decidir si atura la competició

  0
  12
  CvpRuMFWAAg8tj9.jpg

  01/02/2017 – Comunicat de l’Associació de Clubs en relació al manteniment del nou estadi municipal de Badalona.

   

  El futbol badaloní està content amb la nova instal·lació que ha inaugurat la ciutat, però continua reclamant millores en el manteniment de la resta de camps. En un comunicat signat pels seus membres, l’Associació de Clubs de Futbol torna a exigir a l’Ajuntament un pas endavant per facilitar la vida dels milers de jugadors i jugadores que practiquen aquest esport a la ciutat.

   

  L’escrit parla sobre els diners que s’invertiran anualment pel manteniment de nou estadi, funció que realitzarà “l’empresa municipal ENGESTUR”. El comunicat diu el següent: “l’Ajuntament destinarà més de 350.000 euros al manteniment d’un sol camp de futbol municipal (…) No ens expliquem com el Consistori, en les negociacions amb ENGESTUR, no ha pogut incloure també el manteniment de la resta de camps”.

   

  Els clubs demanen que ENGESTUR revisi “un cop a l’any” tres elements vitals per la via diària a les instal·lacions: “calderes, terreny de joc i il·luminació”.

   

  Aquest mitjà us pot avançar que per la setmana vinent hi ha prevista una reunió de totes les entitats. Sobre la taula hi ha una decisió important a adoptar: aturar durant un cap de setmana les competicions de futbol base com a forma de protesta pel mal estat de les instal·lacions.

   

  Segons fonts de l’Associació, entre els clubs hi ha consens i inclús s’ha parlat de presentar un escrit formal a la Federació Catalana de Futbol exposant que a Badalona no és possible competir amb garanties.