Dos grups de militants es disputen la candidatura d’EUiA per a les municipals de 2015

  0
  asun.jpg

  11/06/2014 – El proper dia 13 de juny es realitzaran les votacions, on tota la militància podrà decidir la representació d’EUiA.

  Dos grups de militants es disputaran durant aquesta setmana la candidatura d’Esquerra Unida i Alternativa de cara a les eleccions municipals de 2015. El termini de presentació, que es va obrir el 30 de maig i va finalitzar el passat dia 4, ha recollit dos projectes diferents, amb cap de llista i el seu equip, “en un format estructurat en la hipòtesi de renovació de la coalició amb ICV.

   

  D’una banda, la candidata María Gallardo Borrega anirà acompanyada per Manuel Baena Moreno, Pilar Garrido Peinado, Luis Moreno Lozano, MªTeresa Morales Ventura, Daniel Alfonso Molina, Monserrat García Castillo, Rubén Garciolo Palma,  MªTeresa Torelló Galdón i Joaquim Callejón Plaza.

   

  De l’altra, el cap de llista serà Alberto Lumbreras Carrasco, abrigallat per Eduardo Ramos Rodríguez, Angel Morano Torres, José Antonio Esteban Carrillo, Oscar Terradas Rodríguez, Juan Antonio Herrero Deu, Pere Navarro del Valle, Alba Blanco Ruiz i Adonio Gonzalez Mateos.

   

  La setmana passada es va iniciar la presentació de les candidatures entre els afiliats, que la direcció “celebra molt sincerament, perquè debatre i triar entre diferents opcions (en aquest cas amb un objectiu comú) és l'essència de la democràcia”.

   

  El proper dia 13 de juny es realitzaran les votacions, on tota la militància podrà decidir la representació d’EUiA.