Tot a punt per l’All Star

  0
  43
  all star.jpg
  21/06/2013
  Les estrelles de 1a Catalana i Copa Catalunya posaran l'espectacle en la festa de fi de temporada

  El pavelló de Sant Josep reunirà aquest dissabte als millors jugadors de la Copa Catalunya i la 1a catalana

  Més enllà de ser un escenari molt ben localitzat per celebrar aquest acte, l'All Star 2013 es fa a Sant Josep dins el programa d'accions "salvem Sam Pep" per recaudar fons per evitar el tancament del centre. 

  La jornada ocuparà tota la tarda i es clourà amb un sopar popular a la pista d'hoquei i amb una festa del bàsquet al Sarau 08911 que ahir ja va demostrar a la festa del programa de ràdio "Fem Bàsquet" que és un bon lloc per aquest tipus de celebracions.

  Obriran foc els millors jugadors de la 1a catalana (16:30), que disputaran un triangular entre els millors jugadors d'aquesta categoria.
  Entre ells, representant el grup 3 (el dels equips de la comarca)  hi haurà Sergio Plaza i Sergio Vera del Neus, entrenats per Pere Garcia de la Minguella. 

  A les 17:45 tindrà lloc el concurs de triples
  Els jugadors de Copa Catalunya es dividiran en dos grups corresponents als que hi ha hagut aquesta temporada per competir.
  Al 2 (el dels equips de la comarca) hi haurà Roman Crespo (UBSA), Dario Naharro (Sant Josep), Joan Gavaldà (Sant Josep), Marc Macau (Figueres) i Martí Serra (Quart), el botxí del Montgat a la final de la Copa Catalunya.
  Al concurs de la 1a catalana hi competirà Enric Prat (Minguella).


  A les 18:30 arribarà el plat fort, el partit de les estrelles de la Copa Catalunya. 

  L'equip del grup dos estarà format per Jordi Bataller (Quart) i Alberto Ferrer (Mollet B) com a bases; Xevi Torrent (Salt), Roger Dam (Sant Cugat), Marc Juanola (Figueres) i Marc Balagué (Santa Coloma) i Dario Naharro (Sant Josep) com a alers i Ruben Morales (Montgat), Sergi Palomino (Blanes) i Jordi Boronat (Prat B) com a pivots.

  S'enfrontaran a l'equip del grup 1 amb Pau López (Pardinyes) i Roger Portella (Artés) com a bases; Fèlix López (Martorell), Eric Forné (Castellà), Adolfo Sada (Roser) i Dani Benítez (Castellar) com a alers i Juan Jose Miguel (El Vendrell), Javi Paricio (Reus), Ricky Rivas (Pardinyes) i Cinto Gabriel (Andorra) com a pivots.

  A les 21h hi haurà el sopar, i a les 22:30 al Sarau 08911 l'entrega de trofeus que anirà seguida de la festa del bàsquet.