Dos quarts de calvari enterren el Prat a Palència (94-63)

0
    24

21/02/2016 – El vinculat del FIATC Joventut reacciona a la segona part després del recital completat pel líder durant els 20 minuts inicials del partit (50-23).

L’objectiu de la permanència es torna a allunyar del CB Prat després de passar pel camp del líder. El Quesos Cerrato afrontava la visita del cuer de la LEB Or amb la missió d’oblidar l’ensopegada viscuda en la jornada anterior a la pista del Peñas (89-63), tot just la tercera derrota del curs.

Els homes de Sergio Garcia aconseguirien el seu objectiu amb escreix, evitant que el Prat disposés d’opcions reals de competir pel triomf. En realitat, el partit tindria poca història, ja que els morats passarien per sobre del vinculat durant els dos primers quarts.

La qualitat d’Urko Otegui i la punteria de McCarron obririen les primeres diferències en el marcador, rendes que serien ampliades per l’ex potablava Joan Tomàs des de la línia de 6.75 (29-12). Durant el segon parcial, Okoye i Fakuade conquistarien la pintura pratenca, fet que dibuixaria un preocupant 50 a 23 en l’electrònic del Palacio Municipal de Deportes (50-23).

Amb el duel perdut, a la represa el Prat sí que es mostraria capaç d’igualar el joc del Palencia. El pas endavant de Xavi Forcada (17 punts) i Zoran Nikolic (14 punts, 9 rebots i 20 de valoració) donaria més armes als visitants per tal de recuperar la línia de joc mostrada en partits anteriors.

El tercer quart acabaria empatat (20-20), circumstància que mantindria la diferència estable en els 27 punts (70-43). L’últim episodi de l’encontre seria totalment intranscendent i només serviria de festa per l’afició d’un Quesos Cerrato que continua encadenant bones notícies (94-63).

El Prat, per la seva part, tanca la classificació de la LEB Or (6/16) i torna a estar a dos partits de la permanència. Cocinas.com (8/14), Planasa (8/14) i Ourense (8/14) marquen la línia de la salvació.

Fitxa tècnica

Quesos Cerrato Palencia (94): Rodríguez (-), McCarron (15), Tomàs (9), Otegui (12), Barnes (14), Pérez (7), Bas (7), Fakuade (18), Reyes (2), Manchón (2) i Okoye (8).

CB Prat Joventut (63): Forcada (17), Alex Ros (11), Nogués (2), Martí (-), Coego (-),Costa (5), López-Arostegui (3), Amo (2), Iriarte (2), Nikolic (14) i Sans (7).

Parcials: 29-12 / 21-11 / 20-20 / 24-20

Rebots: Fakuade (11) / Nikolic (9)

Assistències: Pérez (4) / Costa (3)

Incidències: partit corresponent a la 22ª jornada de la LEB Or disputat al Palacio Municipal de los Deportes de Palencia davant uns 1.800 espectadors.