El derbi es queda a ‘Sampep’

0
    25

26/1/2045.- El Sant Josep va guanyar el derbi a l’últim minut gràcies als tirs lliures, davant un Natzaret que, tot i jugar bé, no va poder tancar el partit. Círcol i Minguella, sense problemes.

El Natzaret va començar marcant el ritme del derbi, encertat en el tir i sense deixar córrer al Sant Josep. Al final, primer quart ajustat (12-17).

Al segon, el Natzaret segui per davant al marcador, amb penetracions i bona circulació de pilota i aconseguint tirs alliberats aprofitant que el Sant Josep no tancava del tot la defensa.

El rebot ofensiu els groc i liles va contrarestar els triples de Chus Corella per seguir dins el partit. Al descans, 29-34.

A la represa, els visitants van aconseguir marxar de 8 gràcies a un triple de Riera, però el Sant Josep va apretar en defensa i el Natzaret es va quedar en 9 punts anotats amb dificultats en l’1×1.

Els groc i liles també van millorar en el rebot defensiu i això els va permetre sortir al contraatac amb transicions ràpides i imprimir el ritme que volien al partit.

El Natzaret, amb una rotació més curta, va arribar just de forces a l’últim quart. Després d’uns minuts amb alternatives, el Sant Josep es va posar per davant amb un triple sobre la botzina i la resposta visitant va ser un triple de Zudaire.

El Sant Josep es va endur el  partit des dels tirs lliures, mentre els intents d’anotar del Natzaret a les últimes jugades no van entrar.

Gràcies a l’encert de Borja (tres triples) i l’ofici de Xavi i Diego el Sant Josep va sumar una victòria molt treballada.

Dissabte que ve a les 18.30, oportunitat per sumar la tercera victòria consecutiva a la pista de l’Esparreguera, quart per la cua.

Pel que fa al Nazaret ha tornat a demostrar que pot competir, amb bon joc i anant per davant molts minuts, però sense tancar els partits al final.

Dissabte que ve a les 18.30, prova exigent davant un Igualada, cinquè.

Pallissa del Círcol

El Círcol va ser molt superior a l’Esparreguera i la diferència de 47 punts deixa clar que el partit va ser molt plàcid pels badalonins.

El Círcol ja va marcar les diferències des del primer quart, amb un avantatge de d’11 punts per tancat el primer quart (26-15).

Però va ser al segon quan va trencar el partit controlant el ritme de partit, amb transicions ràpides i encert exterior. Els punts de Quim Forteza, Joel Temprano i els tres triples pràcticament consecutius d’Enric Nogales van suposar una diferència de fins a 23 punts.

L’Esparreguera va reduir diferències abans del descans però la reacció visitant no va tenir continuïtat mentre que el Círcol va seguir amb l’encert. La zona de l’Esparreguera no va suposar cap problema per un equip endollat, que va seguir amb el ritme alt fins el 96-49 final.

Quim Forteza va anotar 20 punts per segona jornada consultiva i Enric Nogales va reaparèixer amb 22 punts.

El Círcol aguanta el ritme dels equips capdavanters del grup i aquest dissabte a les 18h té una nova oportunitat de sumar a domicili a la pista del cuer, l’Horta.

Sense problemes contra el cuer

Precisament, la Minguella va superar el cuer del grup amb solvència i sense problemes, davant un rival ara mateix molt inferior als blaus.

Ja als primers minuts de partit va quedar clara la diferència entre els dos equips: l’Horta només va anotar 2 punts en 5 minuts i la Minguella va marxar de 13 punts (15-2).

A partir d’aquí el partit va ser molt plàcid i només a l’últim quart, amb el partit sentenciat, la Minguella va perdre el parcial. Al final 55-49.

Guerra amb 21n punts i Tomeu amb 18 van ser els màxims anotadors.

És la quarta victòria consecutiva de l’equip, que la setmana que ve té, a priori, un altre partit assequible a la pista del Viladecans, tercer per la cua. El partit, dissabte a les 19.15h.