Dracs, líders en solitari després de vèncer als vigents campions Firebats

0
    17

24/02/2016 – Els Badalona Dracs van aconseguir el passat dissabte un important triomf per 13-38 a casa dels València Firebats, actual campió de la LNFA.

Els Badalona Dracs van tornar a començar el partit de manera immillorable, anotant els seus primers punts en la primera possessió després d'una carrera de 20 iardes de Joan Carles Bartra. Amb el 0-6 en el marcador es va arribar al segon quart, on els badalonins van deixar pràcticament sentenciat el duel amb un parcial de 0-20. Xavi Gonzalo i Joan Carles Bartra, després de rebre sengles passos de 19 i 35 iardes de Mike Box i el mateix quarterback després d'una carrera personal d'una iarda, situaven el 0-26 amb el que es va arribar al descans.

Destacar l'excel·lent treball defensiu dels Badalona Dracs en la primera meitat, evitant que el quarterback rival Thomas Murphy completés cap dels 13 llançaments que va intentar i aturant també el joc de carrera local, amb un gran partit d'homes com Kevin Duley, Jorge Camarena, Cesar Brugnani, Sergi López, Felipe Archilla, Javier García, Miquel Genabat o Ricardo Millán, entre altres.

A l'inici de la segona meitat, l'americà Drew Clausen va culminar amb una recepció de quatre iardes un excel·lent drive on ell va ser el gran protagonista i que situava el 0-32 després dels primers minuts del tercer quart. El vigent campió va reaccionar en aquell moment, completant els seus primers passos i movent cadenes per primera vegada fins a sumar els seus primers punts amb un llançament de Murphy fins a Alex Silvestre de 23 iardes.

Encara dintre del tercer parcial, Mike Box anotava el seu segon touchdown de carrera després d'una jugada de 20 iardes, culminant un gran partit en què va completar 13 de 23 passos, dirigits a set receptors diferents, per a un total de 169 iardes i tres touchdowns, fins que es va retirar per precaució després de rebre un cop a la cama, cedint el seu lloc a Drew Clausen.

Amb el 7-38 es va iniciar l'últim quart, en el que el conjunt d'Álvaro Quezada va maquillar el resultat amb un altre pas de touchdown de Murphy a Silvestre, en aquesta ocasió de 30 iardes i que significava el definitiu 13-38.

Amb aquest nou triomf, els Badalona Dracs es situa en solitari al front de la taula de la LNFA Sèrie A amb tres victòries. Després dels badalonins es troben els València Firebats amb dos triomfs i una derrota i a continuació els Barberà Rookies amb un triomf i una derrota. Els Reus Imperials i València Giants tanquen la taula amb dues derrotes.