La cinquena Maratest registra dos nous rècords

0
    17

24/02/2016 – Els guanyadors de la prova de 30km van ser Fabian Kuert i Laura Sanzberro, mentre que Juan Manuel Álvarez i Enka Viñas als 15km.

3.500 participants van prendre els carrers de Badalona i Montgat el passat diumenge, 21 de febrer, per gaudir d'una cursa-entrenament avantsala dels propers reptes atlètics. Els guanyadors de la prova de 30 quilòmetres van ser Fabian Kuert i Laura Sanzberro, mentre que els més ràpids en la prova curta, disputada sobre una distància de 15km, Juan Manuel Álvarez i Enka Viñas.

El primer classificat de la prova masculina dels 15km, Juan Manuel Álvarez, amb un temps de 48 minuts i 59 segons va establir un nou rècord de la Maratest, que ell mateix tenia. El corredor suís Marti Lukas (49.43) i Oscar Rodriguez (51.51), del Running Río Les Franqueses, van arribar a la segona i tercera posició, respectivament. En els 30km, el campió de Marató suís, Fabian Kuert va guanyar amb autoritat i també amb un nou rècord amb 1 hora, 39 minuts i 49 segons. Li van seguir Sergi Bayod (1:53.38) i José Manuel Huamnes (1:54.25) del Agbar.

A la prova femenina de 15km, Enka Viñas va ser la més ràpida de la jornada amb una marca de 59 minuts i 27 segona, seguida de Jèssica Bonet (1:12.32), del Run4you, i d'Arantxa Suau (1:03.28), del Fisiologic.com (1:03.28). Laura Sanzberro (2:28.07), Susanna Ballester (2:10.48) i Alba Meda (2:17.52), de CA Vilafranca, van ocupar les tres primeres posicions en la cursa de 30km.

L'ambient festiu va predominar en una jornada en la qual els atletes van poder fer la tirada llarga per preparar els seus pròxims objectius de marató o mitja marató, amb totes les necessitats cobertes i en un circuit atractiu. D'aquesta manera, es van veure nombrosos grups de corredors que van realitzar junts la cursa, especialment al voltant de les sis llebres de l'Associació Esportiva Corredors.cat.