Dracs tomba a Pioners i es classifica per a la final de la Copa d’Espanya (34-7)

0
    29

Els Badalona Dracs es van classificar per a la gran final de la Copa d’Espanya, després de derrotar a Pioners (34-7) en partit disputat a Montigalà. La línia defensiva va ser fonamental per aquest triomf, aconseguint des de la mateixa tres touchdowns.

Els riberencs van sortir amb la intenció de revenjar la derrota de la passada setmana a la Copa Catalunya. Les passades de Víctor Martin i les curses d’Edu Molina, els apropaven a la zona d’anotació, fins i tot amb un tochdown anul·lat pels àrbitres. El quarterback Sergi Gonzalo, posava les coses en el seu lloc, amb un servei de 77 iardes recepcionat per Guillem Garcia. Aquest atac va ser culminat per Edu Morlans, en rebre una passada de Gonzalo, que feia inaugurar el marcador.

Una mostra de la fortalesa defensiva de l’equip negre-i-plata va ser la jugada de la segona anotació. Una intercepció de César Brugnani al quarterback visitant, culminada pel mateix jugador. Amb el 14 a 0 al marcador, l’eliminatòria es posava en franquícia pels badalonins. Els riberencs però, no donaven el seu braç a tòrcer. Pol Ruiz anotava en rebre una passada de 83 iardes del seu QB, Víctor Martin. Amb el 14 a 7 s’arribava al descans.

La defensa de Dracs continuava imposant la seva llei. Pol Cunillera emulava al seu company Brugnani, interceptant el primer atac de Pioners de la segona part per sumar la tercera anotació. Els de L’Hospitalet ho intentaven, però el gran Treball de la línia dirigida per Xus Fernández els deixava sense opcions. Tot seguit, una passada de 25 iardes de Gonzalo cap a Javier Fernández significava el quart tochdown badaloní. Ja en el darrer quart, Javier Garcia li robava la cartera al quarterback visitant per establir el resultat definitiu.

Els Dracs disputaran la final el pròxim 14 de desembre contra Las Rozas Black Demons, amb hora i lloc encara per determinar, en una reedició de la final del 2018. Els nois d’Òscar Calatayud poden sumar la sisena Copa d’Espanya, quatre d’elles serien de forma consecutiva.