Sense enlluernar, la Llefià també goleja (1-4)

0
    25
    Manel Expósito

La gran ratxa de victòries que acumula la Unificació Llefià – set de forma consecutiva – enllaça una darrera altre, sense que el joc i la superioritat respecte al rival, en aquesta ocasió, hagi estat clau.

El conjunt de Jordi Souto va protagonitzar una primera meitat molt sòlida en defensa però gens productiva en atac i control del partit. El Parc va fer patir el líder, tot i que 1 a 4 que reflecteix el marcador, fruit de la gran efectivitat vermella. El conjunt barceloní va lluitar de valent contra el primer classificat però molt escàs de pólvora ofensiva i un home ‘killer‘ que fes trontollar el lideratge badaloní a Fort Pienc. A partir d’una recuperació i una jugada ben trenada que va finalitzar Naya va arribar el primer gol de la Llefi. Únic xut entre els tres pals al primer temps.

En la represa, la Llefi va fer valer el seu olfacte golejador per sentenciar el matx. Primer Lobo amb el cap i posteriorment Naya i Parra al tram final. La setena victòria seguida manté la Unificaició al capdavant de la classificació amb 30 punts. Els principals perseguidors vermells no van ensopegar i s’ha de seguir remant per consolidar encara més la primera posició. Diumenge a les 12h, el Montcada visita el Municipal de Llefià.

A Tercera Catalana, el Lloreda va patir la primera derrota de la temporada després d’una increïble ratxa de 10 triomfs i un empat seguits. L’Atlètic Junior va posar punt final a aquesta dinàmica positiva de resultats (2-1). Tot i això, els de Benja Portillo mantenen la primera posició.

Per la seva part, el partit del Young Talent versus la Llantia es va suspendre al minut 44 (2-2) “per una agressió d’un jugador badaloní a l’àrbitre”, segons ha indicat el Club mataroní a Twitter. El YT no s’ha pronunciat al respecte. Finalment, el Pere Gol va caure davant el Cabrils (2-3).

4cat17, Pere Gol B (0-2 davant el Parc B) i YTFA (1-4 contra el Chacarita) van ensopegar.