Sàbat: “El vestidor és positiu”

  0
  Albert_Sabat_1.jpg

  29/12/2015 – El base confia plenament en la capacitat de l’equip per tal de deixar enrere la ratxa de derrotes en la visita de l’UCAM Múrcia a l’Olímpic.

   

  Coincidint amb la visita realitzada pels jugadors del FIATC Joventut a l’hospital Germans Trias de Badalona, alguns representants de la plantilla verd-i-negra atendrien els mitjans per tal d’explicar com encara el grup el pròxim compromís oficial d’ACB.

   

  “Amb la Copa no hi pensem i, de fet, no se m’havia parlat mai. Ara només ens mentalitzem pel pròxim partit. Toca jugar contra el Múrcia i tenim ganes de fer-ho davant l’afició per contrarestar la mala ratxa que portem”, valorava Sàbat en la prèvia del duel contra l’UCAM.

   

  Segons el base de Llagostera, la clau per tallar la línia de mals resultats s’ha de buscar en la millora de la defensa. “En les últimes jornades hem rebut massa punts. Crec que la defensa ha de ser clau, ja que el rival no pot tornar a fregar els 90. Això ens ha passat en els darrers partits i s’ha d’evitar”, argumentava el play-maker gironí.

   

  Malgrat passar per un mal moment, des de la plantilla es transmeten bones vibracions. El grup està unit, igual que en les millors èpoques, i des de dins es confia plenament en la capacitat de reacció que té la Penya.  

   

  “El vestidor és positiu. Entre tots ens estem ajudant i penso que això és una cosa molt important. Estic content perquè veig els companys amb ganes de col·laborar. Crec que remuntarem aquesta situació”, explicava Albert Sàbat.  

   

  “No hem de pensar gaire en la necessitat de guanyar. Tot dependrà del nostre joc i en les coses que hem de fer. Si seguim les regles, el resultat arribarà. Si només pensem en guanyar, això pot ser perjudicial”, afegia el base de Llagostera per tancar la prèvia, instants abans d’abandonar les instal·lacions de Can Ruti.