Dues medalles i 5 classificats per a l’Estatal del Tennis Taula Badalona

  0
  68
  CTT Badalona.jpg

  31/10/2017 – Pau Lloret i Mariona Bachs es proclamen semifinalistes en infantils i benjamines, respectivament, en el Torneig Zonal de Bàscara.

  28 jugadors del Club Tennis Taula Badalona han participat al Torneig Zonal, classificatori per al Torneig Estatal, aquest cap de setmana a Bàscara, a l’Alt Empordà, amb rivals de Catalunya, Aragó, Navara i les Illes Balears.

   

  Una nova participació rècord que en si mateixa ja és un èxit per al club badaloní i, a més, converteix a Badalona en el club que ha aportat més jugadors entre Catalunya i Espanya, seguit del Burgos amb 27 palistes, el Linares andalús amb 26 i el Monte Porreiro gallec amb 25, igual que el Tramuntana.

   

  Els més destacats de l’expedició badalonina van ser en Pau Lloret i la Mariona Bachs, semifinalistes en infantils i benjamines, respectivament. Tots dos van cedir en el tercer i quart lloc per ajustats 2 a 3, disposant en Pau de fins a tres boles de partit amb Iker González de l’Escala (10-12 al 5è onze), igual que Bachs amb Irina Gimeno del Vic (11-13 al 5è onze).

   

  Marina Bueno i Sergi Bocanegra van ser quartfinalistes en alevines i infantils, quedant fora de les semifinals per ben poc contra Munné (2-3) i Tauler (1-3), respectivament, realitzant molts bons partits. Bueno va aconseguir refer-se psicològicament després de la derrota i va sumar una meritòria cinquena plaça derrotant a Macià amb contundència (3-0), mentre que Bocanegra va acusar la derrota i, tot i intentar-ho, va cedir amb Inacu (2-3) i De Oleza (2-3) per acabar vuitè.

   

  Cas a part el d’Adrià Fernàndez, cap de sèrie número 1 en juvenils, que va estar a punt de no classificar-se per a l’Estatal. Després de superar el grup i la primera ronda sense ni tan sols un joc en contra, el badaloní es va trobar amb un dels ossos del torneig, Oriol Lario del Mataró, amb qui va cedir per 2 a 3 als vuitens de final. Amb aquest resultat passava a jugar per les posicions del 9 al 16, amb només una plaça amb accés a l’Estatal. Fernàndez no va fallar i va derrotar a Fraile, Blancafort i Pommier per fer-se amb el novè lloc.

   

  Cinc classificats per al Torneig Estatal que tornarà a celebrar-se a Valladolid, però que haguessin pogut ser alguns més, ja que diversos jugadors van superar la fase de grups. Adrià Maroto, en benjamins, va ser el que més a prop hi va estar, ja que va quedar a només una victòria dels quarts de final, amb la mala sort d’haver d’enfrontar-se al cap de sèrie número 1 del torneig, l’aragonès Vivo.

   

  Jordi Lloret en benjamins, Arnau Lloret i Eduald Menino en infantils i Àlex Bocanegra en sub-23 (amb pilotes de partit) van caure a 1/16ens de finals, mentre que Ferran Novell i Pau Menino van fer-ho a 1/32ens del juvenil.

   

  Ara tots els jugadors no classificats disposaran d’una nova oportunitat a la repesca dels Zonals, en el Torneig Nacional Classificatori que es disputarà a Guadalajara els propers 8, 9 i 10 de desembre.