El guitarrista Toti Soler arriba al Teatre Principal

  0
  64
  Toti Soler.jpg

  31/10/2017 – Serà el protagonista del Concert de Tardor de l’Associació de la Guitarra de Badalona, que se celebrarà el pròxim dissabte, 4 de novembre a les 19h.

  Toti Soler Trio serà l’artista de l’edició 2017 del Concert de Tardor de l’Associació de la Guitarra de Badalona, que aquest any es celebrarà el pròxim dissabte, 4 de novembre a les 19 hores, al Teatre Principal.

   

  Toti Soler és un dels artistes musicals més coneguts, per les seves il·lustracions musicals de poetes o per haver acompanyat a molts cantautors i, per descomptat, per una llarga i fructífera trajectòria de 24 anys amb Ovidi Montllor. La seva creació guitarrística pròpia és menys coneguda pel gran públic i l’Associació de la Guitara us la vol apropar.

   

  Amb l’espectacle ‘Toti Soler. Més de 50 anys’ es podrà gaudir, acompanyat dels músics Marc Prat, al contrabaix, i Arnau Figueres, a la percussió, de les creacions d’aquest músic que sap fusionar magistralment diferents tècniques guitarrístiques i formes musicals: clàssic, folk, jazz, flamenc, guitarra sud-americana i músiques orientals, entre altres.

   

  Les entrades ja es poden adquirir a través del web de www.ticketea.com i oscil·len entre els 15 i els 20 euros. En canvi, els socis de l’Associació de la Guitarrada de Badalona tindran accés gratuït al Concert de Tardor.