El 10è Mercat Solidari de la Fundació SIQUE!, un èxit de participació

  0
  46
  IMG_1250.jpg

  09/05/2013 – El tradicional mercat de la fundació badalonina, ubicat enguany al local municipal de la plaça Pompeu Fabra, es va instal·lar el passat 27 d'abril i romandrà obert fins el 26 de maig.

  La Fundació SIQUE!, associació privada badalonina que treballa amb persones amb diferents capacitats intel·lectuals, va instal·lar fa pràcticament dues setmanes el seu tradicional mercat solidari, que enguany arriba a la 10ª edició. Des del passat 27 d’abril, l’entitat ha estrenat ubicació per la fira altruista, que estarà situat fins el 26 de maig al local municipal de la plaça Pompeu Fabra, prop de la sortida de metro del carrer de la Creu. De moment, l’entitat ha confirmat que està resultant “un èxit de participació”, que els badalonins s’estan interessant molt pels bons productes a baixos preus que ofereix el mercat i que cada setmana arriben objectes nous.

   

  Durant prop d’un mes, tothom que s’apropi podrà trobar i adquirir productes facilitats per empreses badalonines, barcelonines i d’altres municipis catalans sensibles a les necessitats dels col·lectius en risc d’exclusió social. Entre els productes a la venda s’hi podran trobar articles de grans marques de drogueria, perfumeria, cosmètica, decoració, llibres, roba i complements, sabates, jardineria, joguines, alimentació, caves i vins. Els visitants també hi trobaran un servei de bar.

   

  El suport empresarial a aquesta iniciativa ha estat molt alta. Enguany, més de dues-centes empreses han participat amb la donació dels seus productes. L’objectiu principal d’aquest Mercat Solidari és obtenir els recursos econòmics necessaris per seguir endavant amb els projectes i serveis que la Fundació Sique! te en marxa, i d’aquesta manera convertir en realitats els somnis de les persones amb diferent capacitat

  intel·lectual.

   

  El suport empresarial a aquesta iniciativa ha estat molt alta. Enguany, més de dues-centes empreses, a més de l’Ajuntament i Engestur amb la cessió del local, han participat amb la donació dels seus productes. L’objectiu principal d’aquest mercat solidari és obtenir els recursos econòmics necessaris per seguir endavant amb els projectes i serveis que la Fundació Sique! te en marxa, i d’aquesta manera convertir en realitats els somnis de les persones amb diferent capacitat intel·lectual.