El conveni s’aprovarà definitivament el 19 de juny

  0
  tribuna1.jpg

  13/06/2014 – El ple municipal té previst aprovar finalment el conveni amb el CF Badalona el pròxim dijous 19 de juny. Serà el final d'un serial que s'ha allargat més del previst. 

  13/06/2014 – L’aprovació definitiva del conveni entre el Badalona i l’Ajuntament, que ha de permetre desbloquejar d’una vegada per totes la subhasta dels terrenys de l’avinguda de navarra i la construcció del nou estadi municipal, s’està fent esperar més del compte. Estava previst, d’inici, que tot plegat quedés enllestit al mes de maig, i així ho havia apuntat l’alcalde Xavier García Albiol, però l’aprovació s’ha anat posposant. La convocatòria d’un ple extraordinari per aquest dimecres passat semblava que permetria escriure l’últim capítol d’aquest serial, però a última hora el tema del conveni tampoc va aparèixer en l’ordre del dia definitiu. Ara s’ha fixat una nova data, el pròxim dijous 19 de juny, que s’espera que sigui ja la definitiva per poder complir amb aquest darrer tràmit.

  L’aprovació del conveni, tot i que d’entrada compta amb el suport de la majoria de grups polítics, s’està convertint en un procés més farragós del previst. Hi ha molts serrells a tancar, en mans des serveis jurídics, que ho han endarrerit.  El club, mentrestant, no vol moure fitxa fins tenir-ho tot al sac i ben lligat i això està paralitzant tots els moviments en la planificació esportiva, on tot són incògnites excepte la sortida del tècnic Piti Belmonte. Un adéu encara no oficial però que no és pas cap secret. 

  Si finalment el conveni s’aprovés pel ple municipal dijous que ve, la intenció seria que el cap de setmana del 21 i el 22 es pugui celebrar definitivament el comiat del camp del Centenari, amb un amistós entre el Badalona i un equip encara per determinar.  Aquest amistós del 21 o el 22, en principi, hauria de tancar una temporada que pels escapulats s’està allargant més del compte.  Ja fa més d’un més que va acabar el campionat de lliga, però el club va decidir que la plantilla continués entrenant fins al 30 de juny. Una decisió que no ha agradat gaire a bona part de jugadors i cos tècnic, que s’exerciten un cop per setmana  sense poder marxar definitivament de vacances i sense saber, tampoc, quin és el pensament del club pel que fa a la confecció de l’equip. 

  Enmig de tot plegat, a més, hi ha el trasllat al camp de Montigalà, que serà la llar temporal dels escapulats mentre es construeix el nou estadi municipal. S’hi han de fer obres d’adequació, començant per traslladar-hi la gespa artificial que hi ha ara a l’avinguda de Navarra, i fa la sensació que ja es va tard i que tocarà fer les obres a contrarrellotge. 

   

  Sorteig dels Històrics. D'altra banda, el Badalona ja coneix rivals per al torneig d'Històrics, que se celebrarà del 4 al 9 d'agost. Per accedir a les semifinals els escapulats s'enfrontaran en un 3×1 de 45 minuts al Rubí i al Júpiter.