El 12è Mercat Solidari de Sique torna aquest dissabte a la plaça Pompeu Fabra

  0
  Sique.jpg

  24/04/2015 – Un mercat on s'oferira productes de primeres marques comercials a uns preus molt assequibles, i que romandrà obert fins el 17 de maig.

  Per tercer any consecutiu, el gran i cèntric local de la plaça Pompeu Fabra, cedit l'ajuntament i patrocinat per l'empresa Engestur, acull el Mercat Solidari per la Difrenet Capacitat, que enguany arriba a la 12a edició i organitza la Fundació Sique amb la finalitat de destinar els fons recaptats a diferents projectes que actualment té en marxa per millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones amb diferent capacitat intel·lectual.

   

  Com ha succeït en anteriors edicions, la ubicació del mercat i l'exposició de productes de primeres marques comercials a uns preus molt assequibles faran preveure una massiva presència de veïns i veïnes durant els 22 dies que romandrà obert al públic. L'oferta es composarà de productes d'alimentació, drogueria, perfumeria, cosmètica, decoració, llibres, roba, joguines, ferreteria i un ampli assortiment de vins i caves, entre molts d'altres.

   

  L'objectiu principal d'aquest mercatsolidari és obtenir els recursos econòmics necessaris per continuar endavant amb els projectes i serveis que la Fundació Sique té en marxa i, d'aquesta manera, convertir en realitat els somnis de les perones amb diferent capacitat intel·lectual. En aquest sentit, el projecte principal que a hores d'ara té en procés és l'acabament de les obres de  la remodelació d'una llar-residència per a 18 persones situada a la plaça Assemblea de Catalunya, al barri de Dalt la Vila, i que quedarà enllestida aquest mateix any. Recordar que els recursos econòmics recollits en l'edició anterior -que es van superar les expectatives previstes- es van destinar integrament a la construcció iniciada d'aquest edifici.

   

  Enguany el mercat  obrirà les seves portes aquest dissabte, 25 d'abril, a les 11 del matí i romandrà obert fins el diumenge 17 de maig. L'horar serà d'11 a 14 hores i de 17 a 20h, de dilluns a diumenge.