El 40% de la selecció catalana Mini ve de Badalona: el Sant Josep hi posa dos jugadors

  0
  53
  C4feEMuXAAMkOiC.jpg

  13/02/2017 – Pablo Santiago i Pau Majoral disputaran el campionat d’Espanya acompanyant als verd-i-negres Joel Pérez, Conrad Martínez i Adrià Cano.

   

  Quan s’acosten les convocatòries de la selecció catalana, a Badalona tothom té el cap posat en quants jugadors de formació de la Penya seran cridats ‘a files’. En aquesta ocasió, però, la gran tasca que està realitzant el Sant Josep des de les categories més primerenques ha fet que l’entitat groc-i-lila es converteixi en protagonista.

   

  El Mini ‘A’ del Sant Pep està fent una temporada excel·lent i aquesta feina d’equip s’ha vist premiada. Pablo Santiago i Pau Majoral formaran part dels 12 jugadors catalans que representaran Catalunya al campionat d’Espanya Mini de San Fernando (8-12 d’abril).

   

  “Pel club això suposa un premi molt gran, sobretot per tots els entrenadors, tant els primers com els ajudants. Crec que també s’ha de posar en valor el campus del Sant Josep. En Pablo i en Pau han participat en diferents edicions i han pogut aprendre de diferents tècnics”, destaca Sergi Curto, entrenador del Mini ‘A’ groc-i-lila.

   

  Segons Curto, des que els van preseleccionar tots els jugadors minis del club s’han implicat per aconseguir l’objectiu final. “El millor que han fet els companys és esforçar-se al màxim en cada entrenament i partit per ajudar-los a ser millors. Qui s’emporta el premi són ells dos, però és compartit amb l’esforç comú”, celebra.

   

  A nivell de Badalona, la selecció de dos minis del Sant Josep no és l’única bona notícia. Tres jugadors del Divina Seguros Joventut (Joel Pérez, Conrad Martínez i Adrià Cano) també formaran part de la selecció catalana. En conseqüència, el 40% dels minis seleccionats s’estan formant en clubs de la ciutat. Un èxit rotund.