El Badalona elimina l’Oviedo (3-1) a la copa

0
    24

La resurrecció del Badalona s’ha confirmat aquest vespre amb una brillant victòria en la copa sobre el Real Oviedo, un equip de segona divisió al qual ha superat clarament. Hugo Esteban, amb una rematada de cap, ha fet l’1-0 poc després del primer quart d’hora de joc. El resultat feia justícia al que passava damunt la gespa. Amb tot, l’Oviedo ha tret el cap i ha aconseguit empatar en el tram inicial de la segona part. Però Cris Montes, un futbolista format a l’Sporting de Gijón, l’etern rival de l’Oviedo, ha aparegut per signar dos gols sensacionals, especialment el segon, que han sentenciar l’eliminatòria.

La fitxa

Badalona: Álex Sánchez, Robert Simón, Robusté (Kilian Duran, 21’), Pelón, Moyano, Valentín; Toni Jou (Adri Díaz, 81’), Marc Carbó, Cris Montes, Hugo Esteban (Abel Suárez, 66’); Máyor.

Oviedo: Herrero; Lucas (Juanjo, 58’), Javi Fernández, José Martínez, Mossa; Lolo González, Edu Cortina; Bárcenas, Obeng (Steven, 82’), Riki (Borja Sánchez, 65’); Ibra.

Gols: 1-0 (19’) Hugo Esteban. 1-1 (53’) Ibra. 2-1 (55’) Cris Montes. 3-1 (70’) Cris Montes.

Àrbitre: Daniel Trujillo (tinerfeny). T.G: Lolo González, Toni Jou i Cris Montes.

Públic: Uns 800 espectadors a l’Estadi Municipal de Badalona.