El Badalona es queda a un pas de la final

0
    19
    bada.JPG

09/08/13 – El Badalona ha caigut a les semifinals del Torneig dels Històrics 2013 després de perdre per la mínima amb el Llagostera. Nuha pels gironins al minut 85 ha estat l'autor de l'únic gol del partit. Tots dos conjunts s'han mostrat molt actius i han fet un partit molt físic. Molta igualtat entre badalonins i gironins, i únicament una jugada aïllada ha pogut trencar l'empat a zero. El Llagostera ha començat millor el partit. Ha entrat amb moltes ganes i ha disposat d'accions per fer el primer gol. Una vegada el travesser i altra Álex Sánchez han fet que es mantingués l'empat. Després dels minuts inicials de domini dels gironins, el Badalona ha anat despertant i gràcies a la pressió al mig del camp ha pogut recuperar moltes pilotes. Xavi Boniquet, extrem del conjunt escapulat, s'ha mostrat molt actiu i ha gaudit de la millor ocasió pel seu equip a la primera meitat en una jugada individual.

La segona part ha estat menys vistosa. Tots dos conjunts han realitzat molts canvis, i la intensitat inicial va baixar. Als últims quaranta cinc minuts, ni Llagostera ni Badalona arribaven amb perill a la porteria rival. Al minut 85, però, quan tot semblava que el finalista sortiria dels penals, Nuha va marcar pel Llagostera. David Bermudo, capità escapulat, perd una pilota al mig del camp, que el jugador rival aprofita i fa l'únic gol del partit. El Badalona ho va intentar als últims minuts però el marcador no es va moure més. Com va passar l'any passat, el Badalona cau a les semifinals del Torneig dels Històrics. La final serà demà dissabte a les 18:30, i enfrontarà al Llagostera i al Prat, que ha vençut 3-1 a l'Hospitalet en l'altra semifinal.