El Badalona jugarà en el grup tercer

  0
  n_cf_badalona_jornada_2_cf_badalona_vs_ce_l_hospitalet-186230.jpg

  13/07/2012 – La Federació Espanyola ja ha disposat i anunciat la composició dels grups de Segona B. El Badalona jugarà contra els catalans, els valencians i els balears

  Una campanya més, el primer equip del Badalona seguirà formant part del grup tercer de la Segona Divisió B. Després d'una certa intriga, degut a que encara faltaven per conèixer alguns dels equips que ocupaven les places dels conjunts que havien descendit, la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ja ha fet pública la composició dels quatre grups de la categoria. En el primer hi són els equips gallecs, els canaris, els asturians, els madrilenys i els de Castella Lleó. El segon grup l'integren els càntabres, els aragonesos, els navarresos, els bascos, els de La Rioja i un dels equips catalans, el Lleida. En el quart estan els murcians, els andalusos, els extremenys, els de Castella la Manxa i el Melilla.

   

  El grup del CF Badalona, el tercer, el formen tots els catalans a excepció del Lleida (L'Hospitalet, Llagostera, Espanyol B, Sant Andreu, Nàstic de Tarragona, Prat, Reus i el propi Badalona), vuit valencians (Alcoià, Huracán, Ontinyent, Olímpic, els filials del València, el Vila Real i el Llevant i un equip encara per determinar) i quatre conjunts de les Illes Balears (Binisalem, Atlètic Balears, Constància i Mallorca B).