El Natzaret trenca la ratxa

0
    51

7/3/2016.- Després de tres derrotes, tornar a guanyar gràcies a la defensa de la segona part. A Segona, Minguella i Natzaret B guanyen els derbis.

Els errors dels primers minuts van posar per davant el Grup Barna (0-6). El Sant Andreu va anar entrant al partit i recuperant la diferència. Al minut 4 del segon quart, li va donar la volta al marcador i es va posar per davant.

A partir d’aquí, el bon treball col.lectiu de l’equip els va permetre tenir la iniciativa fins el final del partit.

Tot i així, les alternatives defensives del rival no deixaven el Natzaret anotar amb facilitat. Per això, l’equip va enfortir la defensa per compensar les dificultats en atac.

El Grup Barna només va anotar 13 punts a la segona partit i l’avantatge de les badalonines va arribar als 12 punts, 46-34.

Les jugadores del sènior B van tornar a ajudar l’equip. Poc a poc es van recuperant efectius de cara a la recta final de la temporada, on encara hi te coses a dir. Diumenge a les 11 visiten la pista del Roser.

A Segona, la Minguella ha guanyat un dels dos derbis de la jornada, contra un Badalonès, que estrenava tercer entrador. De fet van sortir molt motivades i van marxar de 10, 17-7. Però la Minguella no es va posar nerviosa i molt conscient de les seves possibilitats va anar reduint distàncies.

Amb paciència, ordre i constància li van donar la volta al marcador i van anar per davant tota la segona part. Els 17 punts d’Anna Pons evidencien la seva superioritat sota cistella i, sumats al gran estat de forma de Rueda, van deixar sense opcions un Badalonès molt combatiu durant tot el partit, 56-69.

La Minguella té per davant dos partits que poden marcar la temporada de les blaves: Malgrat i Premià. Aquest diumenge a la tarda reben les gironines a Casagemes a les 17.45h. El Badalonès visita Salt dissabte.

L’altre derbi de la jornada va ser pel Natzaret B, que va guanyar de només un punt el Llefià. Va ser un derbi igualat amb alternances en defensa i atacs efectius.

El Llefià va apostar pel joc col.lectiu on van destacar d'Iria Rodriguez i Nereida Fuentes. El Natzaret tenia problemes per aturar el joc interior del Llefià que durant moltsminuts va estar amb 3 pivots a la pista.

La primera part va acabar amb una discutida falta sobre Miriam Valls, que sense intervenir en la jugador va marxar al descans amb tres faltes. A la represa, el Llefià es va carregar de faltes, mentre que el Sant Andreu va començar a defensar més fort.

Tot i la igualatat i haver perdut a Miriam Valls per 5 faltes, es el Llefià el que es posa 6 punts a munt a falta de poc més d’un minut. La defensa del Natzaret en aquest últim minut va ser la millor de tot el partit i també van anotar dos triples que tornaven a ajustar el marcador.

A la última jugada el Llefià va fallar dos tirs lliures, el Sant Andreu també va fallar els dos següents, però Sara Cabrera va poder agafar el rebot en atac i anotar el 75-74 sobre la botzina. No va ser un bon partit del Natzaret però l’equip va seguir creient en les seves opcions. Diumenge a les 16h reben el Quart. Tocarà millorar la intensitat defensiva per seguir a la part alta de la taula.

El Llefià perd en un altre partit que es decideix a la última jugada. Tot i el bon plantejament i el bon joc durant el partit torna a sortir creu en un final ajustat.

L’equip felicita el Natzaret per la victòria però també ha demanat a la Federació que eviti que un àrbitre sigui germà d’una jugadora a la que xiula, com va passar en aquest partit, i d’aquesta manera evitar problemes i conflictes d’interessos. El Llefià descans aquest proper cap de setmana.