El Badalona mostra la seva versió de Segona B (2-0)

0
    29
    Manel Expósito

Després de quatre desfetes i molt dubtes contra rivals d’inferior categoria, el Badalona de Manolo González ha començat a esvair interrogants. El conjunt escapulat va superar l’Espanyol B a l’Estadi (2-0) tres dies després de caure a Sant Adrià (3-0) contra el mateix rival. Amb una imatge totalment oposada a la d’aquest dissabte i amb els arguments que han de ser el camí a seguir.

Els badalonins van superar el filial blanc-i-blau amb molta intensitat, caràcter i ofegant el rival durant els 90 minuts de partit. Màxima concentració i pràcticament cap concessió en atac. De fet, el primer xut visitant va arribar en la darrera acció de partit, i a pilota aturada.

El primer temps a l’Estadi es va desenvolupar molt igualat, sense xuts a porteria però intens per part d’ambdós conjunts. Al segon temps, el Badalona va començar a trepitjar àrea rival aprofitant les accions a l’espai i sorprenent per banda l’Espanyol B. Airam va inaugurar el marcador des del punt de penal i, pocs minuts després, Chema Moreno va culminar una acció d’atac conduïda per Cano, per banda esquerra.

Primera victòria escapulada de pretemporada i molt bones sensacions per començar a agafar confiança i traçar una línia ascendent. Aquest dissbate (19h), el Badalona jugarà a l’Estadi contra el Cerdanyola i el 3 d’octubre davant el FC Barcelona B.