El Badalona torna al camí de la irregularitat

0
    237
    Alberto Estébanez

El Badalona no passa de l’empat a l’Estadi contra el Vilassar, en el primer partit de la segona volta (1-1). Els de Gerard Albadalejo van tornar a fer una fluixa primera part, tal i com ja va passar en l’anterior partit a casa contra la Grama. En aquests primers quaranta-cinc minuts, els escapulats no van disposar de cap opció clara de perill. Els maresmencs, sense masses arribades, si van mostrar major ambició en el seu atac, avançant-se en el marcador al minut 41. l’exjugador del planter del Badalona, Alex Montalban, a ser l’autor en el llançament d’una falta. Craviotto va estar a punt de rebutjar la pilota, però finalment va entrar a la porteria en el seu rebot.

Afortunadament, el Badalona va poder empatar només començar el segon període. Toni Larrosa va aprofitar una badada defensiva per quedar-se sol davant el prter visitant, aconseguint el gol i deixant una segona part molt oberta. Tots dos equips van gaudir de la possibilitat d’obtenir la victòria. Dani Homet va tenir la més clara per als escapulats, mentre que Craviotto també va haver d’intervenir en arribades maresmenques.

Amb aquest empat, el Badalona es situa 12è amb 21 punts, tan sols dos punts per sobre dels llocs de descens. Aquest pròxim diumenge visitarà el camp del Castelldefels.

Bon empat del Juvenil

El juvenil del Badalona obté un valuós empat al camp de la Damm /1-1). Willy, al minut 22, va avançar als de Genis Sampietro. Els cervesers van empatar en el minut 89, amb un gol en pròpia porta. Amb aquest empat, el Badalona es situa al quart lloc de la classificació de la Divisió d’Honor