El Badalona venç i conveç (2-1) davant l’Alcoià

0
    20
    Magallán celebra el gol decisiu / Foto: Eloy Molina.

Victòria merescuda, i curta, del Badalona a l’Estadi, contra l’Alcoià. Iván Agudo i Santi Magallán signen els gols escapulats en un partit obert i entretingut.

Els de Juanjo Garcia han tornat a fer un molt bon partit: decidits des del primer minut a buscar la porteria de Bañuz, sempre amb la pilota com a eix i superant l’Alcoià des de la combinació. Les oportunitats no han trigat a arribar, ni tampoc el gol. Iván Agudo ha fet l’1-0 poc després del minut 20, culminant una acció cuinada per Robert Simón, Néstor Albiach -un futbolista per damunt de la mitjana- i Santi Magallán. La diferència hauria pogut augmentar abans del descans, però els visitants han empatat el partit en una jugada aïllada, en el minut 41: Braulio ha estat l’autor de l’1-1, rematant amb el cap una centrada de Nieto.

Menys d’un quart d’hora ha trigat el Badalona en posar les coses a lloc a la segona part. L’injust empat no ha canviat res i els escapulats han seguit creant joc i arribades a l’àrea contrària. Fins que Santi Magallán ha culminat una gran acció de Néstor Albiach enviant la pilota a la xarxa. En la darrera mitja hora, el Badalona ha sabut guardar la pilota i el resultat. L’Alcoià ho ha provat, sense encert ni sort i el partit ha mort amb un 2-1 en el marcador que no reflectia la diferència que hi ha hagut damunt la gespa.

Fitxa tècnica

Badalona: Morales; Estellés (Ángel Sánchez, 69), RobustéMoyanoValentín; Nana, Boniquet (Chacopino, 85); Robert SimónSanti Magallán (Marc Carbó, 77), Iván Agudo; Néstor Albiach.

Alcoià: Bañuz; Primi, Barreda, Navarro, VicenteOmgbaAnaba (Bryan Reina, 73); NietoÓscar Díaz (Pino, 65), LinoBraulio (Rubio, 66).

Àrbitre: Alfonso Vicente Moral (comitè de Castella-Lleó). TG: Nana i Barreda.

Gols : 1-0, Iván Agudo (23). 1-1, Braulio (41). 2-1, Santi Magallán (58).

Públic: 1.078 espectadors a l’Estadi.