El Badalonès acaba guanyant el líder

0
    34

11/5/2015.- Els dimonis tanquen temporada amb una victòria contra el Sagrada Família, nou equip de Copa Catalunya. El filal tanca temporada com a líder del grup 3 de Segona.

Tot i no ser un partit brillant si que va ser intens entre dos equips que no es jugaven res, en un partit que es va jugar a Casagemes i no a La Plana per les Festes de Maig.

Els locals no van notar el canvi de casa i van començar amb un 12-0 gràcies a la bona circulació de pilota i el desencert visitant. Oña i Lorente van posar el 23-7 al primer quart.

Un triple de Verdú va suposar el màxim avantatge de 19 punts. Però la reacció visitant va arribar des de la defensa, la millor del grup.

A més de la intensitat defensiva van millorar l’efectivitat i la diferència es va anar reduint fins el 31-29 del descans.

La segona part va ser un partit de defenses i va costar molt anotar. Dos triples consecutius del Sagrada Família els van posar per davant per primera vegada i van tancar el quart amb un lleuger avantatge, 40-41.

A l’últim quart, la permissivitat arbitral va fer que els dos equips endurissin la defensa. A falta de 2 minuts el marcador era d’empat a 48.

Els visitants ja no van anotar més i els dimonis van aprofitar els blocs directes entre Oña i Lorente per acabar guanyant 53-48.

Amb aquesta última victòria el Badalonès tanca temporada amb un balanç de 16-14 en una temporada irregular on van començar molt forts però van tenir una davallada important.

Al final l’equip ha mantingut l’estabilitat per acabar la temporada mantenint la categoria sense patiments.

El Badalonès B, líder del grup 3 de Segona

L’últim partit del filial del Badalonès no va tenir molta història davant una Cultural que perdrà la categoria en una temporada complicada on només han guanyat un partit.

En el derbi badaloní que tancava la temporada els dimonis van guanyar de 50 punts demostrant la diferència que hi ha entre un i altre equip.

El Badalonès B ha fet una molt bona temporada aguantant en la lluita amb tots els equips de dalt per mantenir la primera posició. Tot i que el sènior ocupa la plaça a Primera Categoria, la temporada a Segona ha estat excel.lent.