El Badalonès B aguanta el liderat

0
    31

5/7/2015.- Els dimonis van suar per guanyar els Lluïsos B a domicili, però després de dues pròrrogues mantenen la primera posició al grup 3 de Segona Catalana.

Partit d’infart entre dos equips que es jugaven molt. El Badalonès, consolidar-se com a primer de grup i els Lluïsos, apurar les opcions de liderat.

El partit va ser molt intens, un frec a frec durant els 40 minuts i van caler dues pròrrogues per decidir guanyador.

Els locals van apostar per una defensa intensa que van mantenir tot el partit. Els dimonis van jugar molt bé en equip ofensivament però van pagar errors en defensa. Tot i així al descans anaven per davant al marcador.

A la represa, el Badalonès van poder obrir una petita escletxa però la reacció local va fer que tornés la igualtat.

A l’últim parcial, els Lluïsos es van arribar a posar 7  amunt a falta de 2 minuts. Però el líder va apretar fins a igualar el partit a falta de pocs segons, fins i tot amb opcions de victòria en un últim tir que no va entrar.

La primera pròrroga va ser de desgast i de molta lluita, on cada punt s’havia de suar de valent.

Els dimonis van tornar a tenir la última pilota però van tornar a fallar. En una segona pròrroga igual d’intensa, el Badalonès B va saber mantenir l’últim punt d’avantatge en un emocionant final.

Després del desgast, toca rematar la feina en l’últim partit de la temporada amb el derbi contra la Cultural que es jugarà el dia 7 a les 21.45h.

Derrota del sènior sense res en joc

A primera, el sènior del Badalonès va jugar un partit intranscendent contra un Valls que es jugava entrar a la promoció d’ascens.

El partit va començar molt ofensiu. La poca intensitat defensiva dels dimonis suposava cistelles fàcils pels locals. Gràcies a l’encert, l’intercanvi de cistelles va acabar amb un 23-25 al primer quart.

Al segon, la pressió del Valls va posar en problemes el Badalonès, que veia com la distància anava creixent. La defensa en zona no donava resultat i la poca organització al darrera feia que els punts només arribessin des dels tirs lliures, 52-37.

A la represa, l’actitud i els millors minuts defensius de la temporada van suposar un parcial de 0-15 rematat amb un triple de Seriol.

Amb empat a 52, un parell d’errades no van fer possibles donar la volta al marcador i la defensa zonal dels locals va parar el ritme, 62-58.

A l’últim quart la defensa del pivot local Alba va ser determinant i el joc del Badalonès segui col·lapsat per la zona. Els triples de Suñé, Expósito i Seriol mantenien l’equip dins el partit fins que a falta de 3 minuts la renda de 10 ja va ser inassolible. Des dels tirs lliures el Valls va controlar fins el 78-66.

El Badalonès tanca temporada dissabte a les 19h a Casagemes, ja que La Plana no està disponible per les Festes de Maig. L’últim partit serà contra un Safa Claror ja ascendit i que només ha perdut 3 partits aquesta temporada.