El Natzaret decideix al primer quart

0
    29
    san22.JPG

4/5/2015.- El Sant Andreu es col.loca segon a falta de dues jornades, després de resoldre pràcticament als primers10 minuts el partit contra el Premià

El 4-24 del primer quart va deixar el partit molt ben encaminat ja al primer parcial. El Premià només va poder aguantar 2 minuts la defensa del Sant Andreu.

A partir d’aquí, les seves pilotes perdudes van suposar cistelles còmodes per a les locals. Això va donar tranquil.litat i confiança a l’atac estàtic de les badalonines.

El Premià va apretar al segon quart i van apostar per la zona però el Natzaret no va perdre la concentració. Un parell de triples van reduir la diferència però el marge era suficient.

A la represa, la defensa local va tornar a ser intensa i la diferència al tercer quart va arribar als 20 punts. En últim quart de tràmit, els dos equips van dosificar forces pels propers partits.

Ara mateix són segones, amb tres equips empatats amb les mateixes victòries. Dissabte a les 19.15h reben el Boet a Ausiàs March amb la intenció de seguir aspirant a tot en les dues jornades que queden i seguir en posicions amb premi.

La Minguella no pot amb el campió

A Segona, la Minguella va fer un bon partit davant el líder de la categoria. Va jugar 35 minuts de tu a tu, però a la recta final, esperonades pel seu públic, les locals es van endur el partit.

Les blaves van començar amb dubtes i això va permetre al rival entrar al partit. El Morell va arribar al descans amb 5 punts d’avantatge.

Al tercer quart, la Minguella ho va intentar però tres atacs consecutius i 9 errors seguits en el llançament van fer que el Morell es creixi.

A més, les forces van passar factura al parcial definitiu i les locals, a més de la victòria, van celebrar el campionat.

Les blaves juguen el penúltim partit de la temporada a casa contra el Caldes, diumenge a les 17.30h.

El Llefià recupera la millor versió

Després de les decepcions de les últimes jornades, el Llefià va sortir amb moltes ganes de fer un bon partit.

Contra el Caldes, el partit va començar dinàmic i amb un ritme que afavoria les locals per acabar el quart 11-22

Al segon quart, mateixa dinàmica amb Laia Casas castigant l’anella rival. Però 5 minuts abans del descans van afluixar i la Caldes va endurir la defensa.

El parcial de 9-0 deixa el marcador al descans 31-27 i el partit molt obert.

A la represa, el Llefià va reaccionar i es van mantenir per davant al marcador amb distàncies curtes però controlant el partit, 40-47, amb una eficient Nei Fuentes.

A l’últim parcial, les badalonines van despertar del tot, apretant en defensa i més eficients en atac amb transicions ràpides i encert exterior, a més de Montse Tajes, junior de 2n any  contolant sota cistella.

Els 33 punts de l’últim parcial van deixar el marcador 49-80.

Laia Casas amb 22 punts i 4 triples va ser una de les destacades en un partit on totes les jugadores van aportar per guanyar un rival que es jugava la permanència.

El proper partit contra un complicat Parets, diumenge a les 17.45h, on intentaran donar la sorpresa en l’últim partit de la temporada a casa.