La ciutat homenatja als campions

  0

  29/05/2013
  Els jugadors van entregar les 3 copes a l'alcalde Garcia Albiol, que va destacar els valors que s'aprenen en aquestes categories

  El júnior de la Penya, recent campió del NIJT i el campionat d'Espanya va ser rebut a l'Ajuntament de Badalona per l'alcalde de la ciutat, Xavier Garcia Albiol  Els nois de Paco Redondo van oferir a la ciutat aquestes dues copes i la del Torneig d'Hospitalet, que van aconseguir aquest passat gener.   Garcia Albiol els va donar les gràcies en nom de la ciutat per "portar el nom de Badalona esportivament fora de les nostres fronteres". 
  L'alcalde els va felicitar per "una temporada espectacular" i va destacar "l'esforç i dedicació" d'uns jugadors que "formen part d'una casa que creu en la feina de base".  També va voler fer una menció especial als pares, que si bé ara ja no acompanyen als fills als entrenaments "ho han fet moltes vegades i sou aquí gràcies a ells". 

  Garcia Albiol, que també va jugar al júnior de la Penya, va recordar als actuals jugadors, una reflexió que li va fer un entrenador en aquell moment: "encara que alguns no arribeu al bàsquet professional, el que esteu aprenent us servirà pel vostre futur personal i professional". 
  "Esteu obligats com a jugadors d'un equip a tenir els valors de l'esforç el sacrifici i el companyerisme", ha remarcat, "i els podreu traslladar en altres àmbits de les vostres vides".