El Badalonès guanya a la pista del líder

0
    30

23/11/2015.- El Badalonès va aconseguir una victòria important a la pista del líder, un Salou que va encaixar la primera derrota de la temporada contra els dimonis.

El 0-10 de sortida va deixar clares les intencions dels badalonins. De fet, al primer quart ja va ser determinant amb un 9-26 que va marcar el partit.

L'encert exterior i la bona actitud de l'equip van fer que durant tot el partit l'avantatge es mogués al voltant dels 10 punts.

Tot i les nombroses baixes, l'equip està molt implicat i va fer un molt bon partit en una de les pistes més complicades de la categoria.

La quarta victòria consecutiva consolida el Badalonès a la segona posició, perseguint precisament el Salou, que tot i la derrota manté el liderat.

Buscaran la cinquena consecutiva aquest dissabte a les 19.15h a La Plana contra el Bàsquet Sama.

A Segona, els Maristes segueixen una setmana més liderant la classificació, després de la victòria contra el Sant Jordi. L'Ademar va controlar el partit des del principi, marcant el ritme que més li convenia. Al descans, 36-25.

Als 5 minuts de la represa, la diferència era de 15 punts, la màxima del partit, 45-30. Però quan el partit semblava més controlat, l'escenari va canviar. El Sant Jordi va començar a reduir la diferència amb encert en triples i la una zona que va fer dubtar l'Ademar. Van reduir diferències fins el 49-47 del tercer quart.

Al parcial definitiu, igualtat i intercanvi de cistelles fins que, a dos minuts del final, dos triples consecutius van trencar el partit i van fer que finalment la victòria es quedés a Badalona. Dissabte a les 21h derbi contra el Badalonès B, que vindrà de perdre a la pista del Caldes.

El Llefià va sumar la tercera victòria de la temporada en un partit contra el Castellar, que van dominar des del principi. Els badalonins van tenir lleugers avantatges durant tot el partit, fins que a mitjans del tercer quart, van apretar en defensa i van obrir una escletxa que seria definitiva fins el 78-61. Dissabte visiten La Mina.

El Natzaret va perdre contra el Mollet. Van sortir molt tous en defensa davant un equip amb més pes i més alçada. El domini sota taulell dels visitants va obrir una escletxa de d’11 punts. El segon quart va ser més igualat, però el desavantatge va augmentar fins els 16 punts, 26-42. A la represa, el Natzaret va reaccionar i va aconseguir tornar a entrar dins el partit, 47-52.

Al parcial definitiu, el marcador es va ajustar encara més amb alternatives constants per part dels dos equips. Però el fet de tenir només 8 jugadors disponibles es va notar als moments clau. El cansament després de la remuntada i la falta d’efectius van deixar els badalonins sense premi, 60-63. El proper dissabte a les 19.30h intentaran refer-se en la visita del Caldes.