El Badalonès ja és líder

0
    31
    sanmascj16.JPG

25/1/2016.- Els dimonis van superar l’Olesa en la novena victòria en 10 partits i es col.loquen primers a la taula empatats amb el Salou.

La superioritat del Badalonès es va imposant poc a poc al grup. I, tot i les baixes que encara arrossega, acaba la jornada com a líder del grup 2 de Primera.

La sortida, però va ser molt dolenta. Van haver de reaccionar a un 3-15 als primers minuts i ho va fer amb rotacions ràpides i canvis de defensa que van deixar el primer quart 11-20.

La inèrcia positiva dels dimonis va seguir al segon quart i amb un parcial de 27-4 en 6 minuts, per arribar al descans amb 10 punts d’avantatge.

L’Olesa es va trobar un Badalonès molt inspirat i amb ganes de tancar el partit quant abans millor. De nou, una altra estirada, aquesta de 14-2 va trencar el partit i va fer intranscendent l’últim quart.

Ara toca defensar la primera posició, començant per la visita a Horta el proper dissabte.

A Segona, també segueixen líders els Maristes després de sumar una nova victòria en la visita del Santa Coloma B. El primer quart va estar marcat per les defenses i sense un clar dominador 13-9.

Al segon, els badalonins van trobar el to i van poder obrir una escletxa de 12 punts a falta de 3 minuts pel descans. Però el marcador es va ajustar, conseqüència de les pilotes perdudes, 34-28.

A la represa, 4 triples consecutius van obrirv una escletxa que sembla definitiva amb el 60-42. Però l’equip va baixar la guàrdia i va encaixar un parcial d’1 a 12, que tornava a deixar el partit obert a falta de 5 minuts.

En plena remuntada visitant, l’Ademar va reaccionar amb un parcial de 7-0 per tornar a controlar el partit i ja va mantenir la diferència fins el  70-58.

El proper dissabte a les 17.45h, derbi a la pista del Llefià. Un Llefià que vindrà de perdre el partit a la pista  del Caldes a la última jugada. Van controlar la primera part amb petites avantatges al marcador i a la segona, les alternances al marcador van acabar en un final a cara o creu.

El Caldes va arribar a l’últim minut per davant al marcador, però una última cistella del Llefià va forçar la pròrroga. El temps extra també el van controlar els badalonins, fins que tres pilotes perdudes van donar la iniciativa als locals. Tot i així, el Llefià va tenir la pilota per guanyar el partit però va fallar el tir.

El Sant Andreu també va perdre en la visita del Sant Nicolau després de dues pròrrogues. En una primera part amb pocs punts, l’alça dels visitants sota cistella es va imposar a les alternances en defensa del Natzaret i van arribar al descans 9 punts amunt.

A la represa, l’equip va imposar un ritme més alt al marcador i va aconseguir donar-li la volta al marcador i posar-se per davant. En un final igualat, el Sant Andreu va desaprofitar 4 tirs lliures per guanyar i el Sant Nicolau va forçar la primera pròrroga a l’últim segon.

També en aquest temps extra els badalonins van tenir el llançament de la victòria però no va entrar. A la segona pròrroga una escletxa de 5 punts i l’encert rival en tirs lliures va suposar un nova derrota, tot i l’esforç. El proper partit serà dissabte a Sant Cugat.

El Badalonès B, per la seva banda, ha ajornat el seu partit fins el 17 d’ d’abril a petició del Sant Cugat. El proper partit serà dissabte al camp de l’Aula A.