Els més joves fan el pas (85-43)

  0
  45
  _DGL8641.jpg

  25/01/2016 – El júnior del FIATC Joventut supera el JAC Sants a l’Olímpic, fent el millor partit de la segona fase de la lliga a nivell d’equip.

   

  Tot i no poder disposar de Charis Liounis ni Vilgot Larsson, la Penya no tindria dificultats per solucionar la visita del JAC Sants amb brillantor. Els cadets Manel Signes i Joel Parra pujarien per completar la rotació del júnior, tenint una actuació destacada.

   

  De fet, Signes tancaria el partit anotant 15 punts i Dani Miret el premiaria amb força protagonisme a la pista. Projectant sobre el parquet una zona press a tot el camp, el FIATC Joventut no necessitaria consumir gaires minuts del cronòmetre per obrir forat en el marcador.

   

  Al JAC li costaria molt superar la línia del mig del camp i rebria nombrosos parcials seguits en forma de cistelles ràpides. Després d’un primer quart clarament controlat per la Penya (25-8), els badalonins farien un pas enrere, deixant que el rival es comencés a sentir més còmode (48-30).

   

  Al descans, però, el FIATC Joventut assoliria el compromís d’evitar que els barcelonins superessin els 50 punts anotats, circumstància que s’acabaria d’acostar després del 16 a 5 del tercer període (64-35).

   

  A banda del cadet Manel Signes, Alex Galán (13 punts), Pep Busquets (11) i Pedro Nunes (13) també tindrien una bona actuació, completant el pas endavant protagonitzat pels jugadors més joves de la plantilla.

   

  Després d’aquest triomf, el júnior de Dani Miret ocupa la tercera plaça de la classificació (2/1) i la pròxima setmana (dissabte a les 19:30h) ha de jugar a la pista del Sant Josep, sisè (1/2).