El Badalonès no afluixa

0
    27
    Copia de DSC_0223.JPG

6/10/2014 – El Badalonès segueix invicte una jornada més i encapçala la classificació del Grup 3 de Primera Catalana amb el Sagrada Família.

Tot i les baixes dels dos bases Jordi Gimenez i Marc Minguella, i la del pivot Hugo Charte, els dimonis van saber imposar-se a un equip molt jove que pressiona a tota la pista els 40 minuts.

Els dos equips arribaven invictes però els dimonis ja van dominar la primera part amb un parcial inicial de 14-4 de la mà de Màlaga i Lorente i fent mal a prop de la cistella.

La bona defensa va fer que l’equip mantingués les distàncies al descans (30-17) tot i els problemes en atac al final del segon quart, amb només 2 punts en 3 minuts.

Al tercer quart, el CB Tarragona va sortir revolucionat, pressionant, robant pilotes i anotant al contraatac amb facilitat, per acostar-se a 7 punts. Però el Badalonès va aconseguir asserenar el ritme i acabar el tercer quart guanyant d’11 punts (39-50).

Al quart definitiu, José Luis Lorente amb 6 punts consecutius i tres triples seguits de Oña, Balagué i Morales van sentenciar el partit (68-47), tot i que els tarragonins van seguir apretant fins el 72-55 final.

Els millors van ser Lorente amb 13 punts i 11 rebots, Marc Màlaga 16 punts i 9 rebots i Rafa Morales 15 punts.

El Badalonès buscarà la quarta victòria en 4 partits aquest diumenge, a les 18, al camp del Sant Jordi.

La Cultural paga una sortida poc intensa

A segona catalana, la Cultural sempre va anar a remolc en el partit contra el filial de l’Ubsa. El 4-16 de sortida va marcar tot el partit i al descans la diferència era de 17 punts (35-52). Els intents d’escurçar diferències eren replicats amb triples i contraatacs dels de Sant Adrià.

A l’últim quart, la Cultural va pujar la intensitat defensiva i amb opcions més clares en atac es va acostar fins el 58-69. Però els de Jordi Mateu van encaixar dos parcials més en contra i ja a la desesperada van donar moltes opcions de tir fàcil al rival fins el 68-92 final.

El proper partit de la Cultural és diumenge a les 12.30 al camp de l’Alella. Els dos equips busquen la primera victòria de la temporada.