El Badalonès no dóna opció al Tiana (85 a 61)

0
    31
    DSC_0217.JPG

21/01/2014
    Els de Xavi Grau van imposar un ritme massa alt pel Tiana, i Morales va acabar de dinamitar el partit amb 6 triples en menys de 10 minuts

El Badalonès es va imposar al Tiana al derbi comarcal de la jornada per un contundent 85 a 61.
    Ja des de l'inici, els Dimonis van dur la iniciativa i mai van veure perillar el triomf.
    El Badalonès va plantejar un partit amb molt de ritme conscient que els del baix Maresme prefereixen jugar un bàsquet control.

Així, amb la clara consigna de pressionar i córrer al contraatac, Minguella, Oña i Màlaga es van sentir molt còmodes per robar 4 pilotes seguides i posar el 10 a 2.
    El Tiana va aturar el cop amb 2 jugades de 2+1 de Rovira i Lorente, però llavors 6 punts seguits de Tubert van tancar el quart amb una diferència justa pel que s'havia vist (25 a 12).

Al 2n període el Tiana va aconseguir baixar el ritme del partit i sentir-se més còmode en el partit. Els de Ramon Pla van eixugar la diferència fins el 28 a 21, però un triple de Suñé i 2 tirs lliures de Màlaga evitaven que el partit s'igualés permetent arribar a la mitja part amb un petit coixí d'avantatge (37 a 29).

A la represa, la defensa local va tornar a funcionar. Usatorre i Soliveres van pressionar de forma molt agressiva el perímetre visitant i e Badalonès va tornar a córrer completant un parcial de 13 a 2 amb un 3+1 de Suñé quan Ramon Pla ja havia demanat el temps mort.

El Tiana va apostar per una zona, però dissabte era el dia dels Dimonis. Minguella i Morales van anotar de 3 abans d'acabar el quart, i la sèrie anotadora no es va aturar a l'inici de l'últim període, en el que Morales va anotar 5 triples més de 7 intents. 2 tècniques a la banqueta visitant van acabar d'explotar el partit (85 a 52), que va quedar vist per sentencia fins el 85 a 61 final.

Ara el Badalonès tornarà a jugar a dissabte la Plana a les 19h per encetar la 2a volta contra el Neus, que està en forma. El Tiana per la seva banda també jugara a casa, el dissabte a les 20h, contra el CESET.