El Futsal Iris rederenda les bones sensacions (3 a 0)

0
    26
    1ºgol liga iris.masnou 3.0.JPG

21/01/2014
    Els de Carles Ventura es van imposar al Sant Joan de Vilassar, el 3r classificat

Després de la visita del líder, de nou els verds s’enfrontaven a un equip de la part alta de la classificació, el FS Sant Joan de Vilassar situat en la 3a posició.

Les bones sensacions de la passada victòria van continuar en aquest nou enfrontament. Els verds van sortir a pressionar a tot el camp, demostrant una gran intensitat.

Els maresmencs van saber aguantar l’envestida dels locals i van tenir algunes ocasions de gol que el porter badaloní, Boffi, va resoldre amb solvència.

La intensitat va comportar que els de Casagemes es carreguessin de faltes. Van retrocedir la pressió a mitja pista, fent un joc més tàctic i no tant físic. El conjunt visitant no va saber acostumar-se al canvi de tàctica i deixava grans espais en la defensa.

Les possessions llargues i les passades de perill van començar a apropar als verds a la porteria rival i a provocar faltes pels de Vilassar de Mar que no acabaven de saber defensar-se sense la pilota.
    Al minut 12, es cometria la 6ª falta dels rivals i el doble penal assenyalat, Santy el va transformar en gol (1-0).

Davant la flaquesa del rival, el conjunt de Badalona va tornar a marcar en el minut següent, aquesta vegada gràcies a una jugada cuinada entre Ricard Fontrodona i Carlitos, el qual la definiria, posant el 2-0 en el marcador. Tot i haver augmentat la distància, els locals van continuar fent la seva defensa a mig camp, considerant com a més valuós no concedir cap error defensiu i deixar la porteria imbatuda en el primer temps.

La reorganització de la defensa pel tècnic Carles Ventura va portar que l’equip es trobés més còmode en la 2a part. Amb un plantejament conservador, els verds esperaven interceptar passades dels rivals per sortir al contraatac, tenint unes quantes ocasions de gol. Tot i així, el 3er gol dels verds arribaria un altre cop de les botes de Santy en el minut 35.

L’últim gol donava la tranquil·litat en el marcador, i malgrat que el Sant Joan de Vilassar va sortir a jugar amb porter-jugador els badalonins van tirar d’ofici i van defensar el resultat.

La conclusió del partit dóna tres punts importants per l’equip que li permet escalar posicions i sortir, temporalment, del descens.
    La setmana que ve toca jornada de descans en totes les lligues i fins dintre de dues setmanes no es tornarà a jugar, aquest cop contra l’Arrels AEFS