El Badalonès no reacciona

0
    32

25/11/2014 – Quarta derrota consecutiva, en un partit on va arribar a perdre de 28 punts. Recuperar la confiança és urgent per aturar la caiguda.

L’escenari era complicat per trencar la ratxa de derrotes: visita a la pista del líder, el dia de la presentació dels equips del club amb el camp ple i amb l’ex ACB Xavi Mendiburu liderant el Vedruna.

Després de la igualtat del primer quart, els problemes van començar a aparèixer al segon. El rebot ofensiu dels locals va fer molt mal als dimonis i la diferència pujava fins els 8 punts (25-17).

Els nervis van començar a aparèixer i la falta de confiança pels baixos percentatges en tir van obligar el Badalonès a buscar situacions properes a cistella, però sense anotar ni treure faltes.

Els locals en canvi, amb els tirs lliure augmentaven l’escletxa fins els 17 punts i la lesió d’Edgar Fernández al turmell era un contratemps més.

Un 5-0 local just a la represa sentenciava el partit amb 21 punts d’avantatge. Les individualitats de Marc Minguella van reduir la diferència a 14 punts.

El festival local va seguir a l’inici de l’últim quart amb un escandalós 64-36. Tirant d’orgull, el Badalonès va reduir distàncies fins el 76-58 final.

Només Marc Minguella amb 21 punts va estar encertat en un altre partit amb percentatges de de tir molt dolents.

La visita dissabte a les 20.30 d’un Claret penúltim classificat ha de servir als dimonis per aturar la caiguda, recuperar la confiança i tornar a guanyar després de les 4 derrotes consecutives.

Segueix la ratxa del Badalonès B

A Segona, el Badalonès B va començar molt encertat en atac en la visita a Caldes. Però els problemes en defensa i l’encert local van acabar en un quart igualat.

Amb el motor ja escalfat, els dimonis van arribar fins els 30 punts d’avantatge al segon parcial. Va ser complicat mantenir la intensitat i al descans la diferència era de 15 punts.

Els problemes en defensa van tornar a aparèixer després del descans i el Caldes va aprofitar les pèrdues de pilota per fer contraatacs ràpides i anotar segones opcions dels seus homes alts.

Els locals es van posar a només 6 punts i el Badalonès B va haver de posar-se les piles per a evitar sorpreses. Al final 74-86.

Els dimonis segueixen el frec a frec al capdavant de la classificació amb un Ubsa B que tampoc afluixa. El proper partit és dissabte a les 19h a casa davant un Claret penúltim amb només dos partits guanyats.

Els triples sentencien la Cultural

12 triples encaixats i un rival més fort físicament van ser massa dificultats en la visita a Sant Cugat.

En un partit molt dur i amb molt de ritme els locals es van trobar més còmodes, i des del principi van portar la iniciativa al marcador. La Cultural sempre va anar a remolc, fins a tenir una diferència en contra de 18 punts.

A la represa, però, l’equip es va posar les piles i va reduir l’avantatge fins els 9 punts. Però després de l’esforç, va encaixar un parcial de 20 – 0, ja incontestable.

La primera victòria de la temporada se li segueix resistint a la Cultural. El proper dissabte a les 18.30h rep una visita complicada Del Sant Quirze, tercer classificat.