El Badalonès pateix contra el cuer per mantenir el liderat (60 a 55)

28
    x publicar equip.JPG

25/02/2012
    Els Dimonis no van tancar el partit fins els dos últims minuts

El Badalonès no sembla el mateix equip que va acabar la primera volta amb un balanç de 14 a 1.
    Des de l'aturada nadalenca, l'equip arrossega lesions i una falta de continuïtat perillosa.

Dissabte, contra el Cerdanyola, el cuer de la competició que només va venir amb 6 jugadors del primer equip i 3 sots-21, els Dimonis van patir i no van tancar el partit fins els 2 últims minuts.

De fet el Cerdanyola va dominar durant algunes fases del partit com a l'inici en que va aprofitar que la pressió del Badalonès feia aigües per tot arreu i en atac estaven massa revolucionats (9 a 17).

Els de Xavi Grau van igualar el marcador des de l'encert exterior de Morales i Suñé (21 a 19 al min15) però es van col·lapsar com el seu rival per arribar amb un paupèrrim 23 a 24 a la mitja part.

A la tornada dels vestidors, la reaparició de Xavi Oña semblava contagiar l'equip, que va obrir un forat per encarar el tram final (42 a 29).
    Però novament va aparèixer la inseguretat i els nervis de  la primera part i el Cerdanyola ho va aprofitar per tornar a ajustar l'electrònic (52 a 48).

Els del Vallès van tenir dos accions per entrar del tot en el partit però van fallar i els Dimonis van sentenciar amb una penetració de Rafa Morales i seguretat des del tir lliure.