El Badalonès pateix la 7a derrota seguida (82 a 93)

36

06/05/2014
    Els Dimonis no van estar al mateix nivell d'intensitat que el Ceset i dissabte tancaran la temporada a Tiana sense jugar-se res

El Badalonès no va poder aturar la seva sèrie negativa de derrotes i va tornar a caure, a casa, contra el Ceset

Els de Xavi Grau eren líders fa 2 mesos després de guanyar a l'Onyar, però després d'aquesta mala ratxa ocupen la 8a posició, sense res més a jugar-se.

Diumenge contra el Ceset, l'equip va notar la falta de motivacions. Sense Jimeno, Arqué ni Morales, i contra un equip que s'està jugant poder fer les fases de 4rt classificat, els Dimonis sempre van anar a remolc.
    Al 1r quart, només les accions d'Usatorre i Tubert mantenien viu al Badalonès, que veia com els gironins anotaven amb molta facilitat en l'1 contra 1 (14 a 20).

La tònica es va mantenir en el 2n període, en el que els visitants sempre van anar per davant en el marcador per diferències entre els 4 i els 7 punts. Màlaga pels locals i Raves pels visitants eren els principals actius (32 a 37).

A la represa la diferència es va reduir fins els 3 punts, però un 2 a 9 tornava a estirar la goma a favor dels visitants. Xavi Grau ho va intentar amb una defensa zonal que inicialment va frenar la iniciativa del Ceset, però 3 triples de Dubé van trencar el partit.(49 a 65).

A l'últim quart, el Badalonès estava negat en atac i només va anotar 2 punts en els primers 5 minuts, però els gironins no eren capaços de sentenciar el matx pel desencert en els tirs lliures. Amb el caràcter d'Oña i Usatorre els Dimonis van arribar a posar-se a 5 a l'últim minut, però una tècnica a la banqueta va evitar qualsevol intent de remuntada.

El proper partit del Badalonès, l'últim de la temporada, serà dissabte a les 18h a la pista del Tiana, que es juga sortir del descens directe.