Raventós manté viu al Tiana amb un triple des de 10 metres a l’últim segon (61 a 62)

0
    33
    j16.JPG

06/05/2014
    La cistella va ser vital perquè el Cabrera i el Ripoll, els principals rivals per evitar el descens directe van guanyar. Ara necessiten guanyar al Badalonès i que el Ripoll o el Cabrera perdin a domicili

Ferran Raventós es va convertir en l'heroi del partit del Tiana a la pista del Lliçà d'Amunt, i si els maresmencs eviten el descens directe i mantenen la categoria, serà l'heroï de la temporada.

El base badaloní va anotar un triple des de 10 metres sobre la botzina que manté viu als de Ramon Pla tenint en compte les victòries del Cabrera i el Ripoll, els principals rivals per evitar el descens directe.

Amb aquesta victòria, ara el Tiana necessita guanyar a casa contra el Badalonès, que porta 7 derrotes seguides, i ha d'esperar que el Cabrera perdi a la pista de Granollers, que ha de guanyar per ser 2n i pujar sense fer fases, o que el Ripoll perdi al camp del Ceset, que es juga fer les fases de 4t classificat.

Abans de la cistella màgica, el Lliçà d'Amunt havia dominat el partit durant 39 minuts. Tot i la igualtat en el joc, els locals havien aconseguit guanyar el 1r quart 20 a 14 i arribar al descans amb 5 punts de renda (30 a 25).

Al 3r període, per part del Tiana només van anotar Lorente i Raventós, però tot i així els de negre es van mantenir dins del partit. A l'últim minut, els locals guanyaven de 5, però tot ha anat a favor del Tiana.

Raventós ha escurçat la diferència fins els 3 amb una jugada de 2+1 que no ha pogut rematar amb el tir lliure.
    Seriol ha col·locat el Tiana a 1 punt amb un palmeig, i després que els locals fallessin un tir lliure, Raventós ha creuat la pista i ha anotat el triple del triomf.

El partit del Tiana contra el Badalonès serà dissabte a les 18h a casa.