El Neus haurà de jugar la promoció (85 a 79)

31
    neus.JPG

06/05/2014
    Els colomencs van caure a la pista de La Garrotxa i s'ho jugaran tot a la postemporada

El Bàsquet Neus no va ser capaç de guanyar a la pista de La Garrotxa i ja no aspira a salvar-se matemàticament.

Els de Mauro Valenciano van anar sempre per darrere en el marcador, i tot i que es van acostar al tram final, mai van tenir opcions reals de victòria. Ara els colomencs poden quedar en 11a o 12a posició, sempre amb el camp a favor.

Ja des de l'inici dels locals van ser els que van dur la iniciativa. tot i les dues primeres cistelles del Neus, un 12 a 0 donaria les primeres rendes als locals, que van tancar el quart 21 a 11
    Al 2n període els blaus van reaccionar i van anar per darrere només per diferències properes als 5 punts, però al tram final del quart van rebre 2 triples seguits que tornaven a engreixar la diferència (44 a 35).

A la represa l'intercanvi de cops no va afavorir a ningú, i tot i les bones accions de Vera i Gutiérrez, el Neus no va poder capgirar el marcador (66 a 56). A l'últim quart, la Garrotxa es va saber defensar bé i mai va veure perillar el triomf.

El proper partit del Neus, l'últim de la temporada regular, serà dissabte a les 19:45 a casa contra el Lliçà d'Amunt.