El Badalonès respira

0
    29

16/3/2015.- El Badalonès suma la tercera victòria consecutiva i agafa aire després de veure la promoció massa a prop.

Els dimonis van controlar el ritme del partit però no el van poder trencar fins a l’últim quart, conseqüència del joc anàrquic i encertat en triples del Calafell.

El partit va començar amb l’encert exterior de Suñé i amb una bona defensa, però el rival no va deixar marxar els dimonis, 21-16.

Al segon quart, el treball de Lorente sota cistella i la intensitat d’Oña tornaven els 10 punts d’avantatges però els triples visitants neutralitzaven l’avanatatge.

Uns minuts de desconcert van donar la única avantatge al rival però Málaga i Charte tornaven a posar els dimonis per davant a la mitja part, 38-33.

A la represa, tot i els triples del rival, l’agressivitat en defensa va permetre al Badalonès robar pilotes i córrer. Un 2+1 d’Oña donava 13 punts d’avantatge que es van quedar en 58-47.

Semblava el moment de trencar el partit però amb els tirs de tres els visitants es van tornar a acostar.

Un triple de Seriol a falta de 5 minuts posava el 67-58 i va provocar els nervis del rival. La precipitació del Calafell la va aprofitar el contraatac dels dimonis fins el 83-67.

Lorente amb 19 punts i 7 rebots va ser el millor d’un partit on també van destacar Málaga, Oña i Suñé.

El proper dissabte a les 17.45 a la pista del Salle-Reus buscaran la quarta victòria consecutiva.

El Badalonès B aguanta la pressió

Bon partit de segona masculina a La Plana amb uns dimonis que van defensar molt bé la segona posició d'un grup molt apretat a la part alta.

Conscients que no podien fallar els dimonis van sortir a per feina i al primer quart va agafar una avantatge de més de 15 punts, que va mantenir fins el descans.

A la represa, tots dos equips mantenien el nivell amb les rotacions. Però els visitants van aprofitar uns minuts d'errors i les pèrdues de pilota dels dimmonis per acostar-se a 5 punts.

La solvència del Badalonès va tallar la reacció visitant, quan el rival més perillós era perquè tornava a estar dins el partit i van dominar fins el 76-67 final.

El proper partit pot ser determinant pel futur dels equips a les primeres posicions. Diumenge a les 17h un Badalonès B segon visita un Sant Quirze primer que ve de perdre aquesta jornada i que apreta encara més la classificació. Una victòria separa, ara mateix, els dos equips.