Velocitat de creuer

0
    28
    olot-san.JPG

16/3/2015.- El Natzaret suma a la pista de l’Olot la vuitena victòria consecutiva, en un partit que va quedar resolt a la primera part.

Els 53 punts anotats i els 9 triples suposen la millor primera part de la temporada pel Natzaret femení.

A més de l’encert, l’Olot només va poder anotar 7 punts al segon quart davant l’allau del Sant Andreu. El 22-53 de la mitja part va deixar el partit sentenciat

A la segona part, les locals van maquillar el resultat i el Natzaret va aprofitar l’avantatge per fer rotacions i dosificar jugadores de cara als dos propers partits.

Eli Calvo amb 22 punts i 5 triples i Emma Barceló amb 10 punts van ser les més destacades en un partit on tot l’equip va anotar amb 10 triples inclosos.

El proper partit serà dissabte a casa a les 19.15 contra el Granollers, amb la intenció de sumar la novena victòria consecutiva.

La Minguella, primer equip que guanya al Manyanet a casa

A segona femenina, cap equip havia aconseguit guanyar a domicili a la pista del Manyanet Reus. Tot i les quatre baixes, la Minguella ho va aconseguir.

Va ser un partit de molt nivell i alternances al marcador fins a l’últim minut.

La lesió d’Anna Pons va marcar l’inici de partit i les jugadores es van haver de recuperar del cop tot just començar el partit.

Les blaves van fer pinya i amb un joc col.lectiu van aconseguir la intensitat  tan en defensa com en atac per acabar guanyant el partit.

La direcció d’Alexandra Rueda, ben secundada per Maria Bonjorn amb 4 triples i els 14 punts de Marta Reverter dominant sota cistella van fer que la Minguella guanyés un partit important a domicili.

L’equip es manté quart del grup i diumenge a les 17.30 reben a Casagemes el Bàsquet Ribes.

Un pas més cap a la salvació

La superioritat física de Sancho va condicionar l’inici de partit del Llefià. Les dificultats per atacar van suposar un 15 a 8 però l’equip va seguir treballant fins el 15-12.

Al segon quart, les badalonines van intentar aprofitar la velocitat i el tir exterior, però el Bàsquet Ribes va seguir carregant el joc interior per arribar al descans amb avantatge, 31-27.

A la represa el Llefià es va posar per davant gràcies a la velocitat d’Herédia, la direcció de Rodríguez i la intensitat de Poch. Al final del tercer quart, empat a 38.

En un últim quart frenètic, les visitants es mantenien per davant al marcador, però la defensa de Barranco controlava el rival a ratlla, que va estar 7 minuts sense anotar.

La bona direcció i anotació de Valls no va evitar que el Ribes es posés 3 punts per a pocs segons del final i amb opcions d’empat. Però el Llefià va mantenir la calma per guanyar el partit i sumar la quarta victòria consecutiva a domicili.

Amb 7 victòries en 9 partits, l’objectiu de la salvació està cada vegada més a prop en un grup molt igualat. Dissabte que ve contra el Draft B a casa a les 19.30 buscaran donar un pas més.