El Círcol tira endavant un partit molt gris (58 a 65)

0
    31
    1.JPG

29/04/2014
    Els de Cesc Castellet van aconseguir guanyar a un Cabrera molt combatiu i depenen d'ells mateixos per acabar entre els 3 primers i seguir somiant amb l'ascens a la Copa Catalunya

El Círcol va aconseguir una victòria que val el seu pes en or i que el manté amb plenes opcions d'acabar entre els 3 primers i guanyar-se el dret a lluitar per una plaça a Copa Catalunya

Els de Cesc Castellet però, van haver de patir de valent per desfer-se del Cabrera, un conjunt que intenta evitar el descens directe i que li va plantejar molt problemes. Només en els primers compassos els badalonins van poder fer el seu joc. Després, el partit es va travar i només l'ofici final del Círcol va poder capgirar la dinàmica.

La bona sortida dels de Cesc Castellet, trobant bones opcions en atac, va ser aturada per un temps mort obligat dels locals que va canviar el partit per complet.
    La intensitat del joc interior del Cabrera permetia dominar el rebot ofensiu i tenir moltes opcions per acabar els atacs amb cistella. Així, es va tancar el 1r quart amb el 24 a 15

Al 2n quart, el partit es va travar més, i només les accions de Pau Ruzafa, autor de 22 punts i 10 faltes rebudes, permetien al Círcol mantenir-se dins del partit (35 a 28).
    A la represa però, la defensa dels de Cesc Castellet va canviar, i amb més intensitat a la 1a línia de passada el Círcol  van poder recuperar pilotes (26), i controlar el rebot per van neutralitzar el partit tot i un triple local sobre la botzina del 3r quart (54 a 51).

La dinàmica però, era  favorable al Círcol, i en un últim quart amb moltes impresicions, els de Badalona són els que es van moure millor.
    A falta de 6 minuts, Martí Callau obria una escletxa de 4 punts (57 a 61), i durant 5 minuts cap equip va anotar cap cistella fins que a falta de 50 segons una pilota recuperada per David Ribó i un rebot ofensiu, van acabar de segellar el triomf.

Amb aquesta victòria, el Círcol es consolida a la 3a plaça i només necessita una victòria, o una derrota del Palamós per segellar-la i jugar fase de 3rs classificats.

A més, si aquesta setmana es capaç de guanyar a l'Onyar per més de 18 punts, confirmarà la 2a plaça i per tant l'ascens matemàtic a la Copa Catalunya.
    El partit serà diumenge a les 17:30 a La Plana