El Badalonès suma la 4a victòria seguida (77 a 64)

35
    j18.JPG
    11/02/2014
    Els Dimonis van anar sempre per davant contra el Cabrera i es preparen per disputar el lideratge contra l'Onyar, el líder

El Badalonès no va tenir excessius problemes per desfer-se del Cabrera per 77 a 64 i sumar la 4a victòria de la temporada.
    Els de Xavi Grau van anar sempre per davant en un partit fred, que van arribar a guanyar per 20 punts però que mai van rematar

En els primers compassos els Dimonis van ser els clars dominadors. El 8 a 0 in inicial necessitava d'un temps mort dels maresmencs per posar les coses al seu lloc, i aturar la sangria fins que 2 triples d'Usatorre ampliaven la diferència als 12 punts, que van quedar en 10 al final del període (23 a 13).

Al 2n quart, el ritme va baixar i el Cabrera es va acostar mica a mica aprofitant el desencert en els tirs lliures del Badalonès, que en va fallar 6 de seguits (30 a 24). Va ser el moment d'Armand Solé, que havia pujat per suplir la baixa de Màlaga, i va anotar 7 punts seguits. Amb un triple de Morales gairebé sobre la botzina, la diferència es va mantenir de nou en els 12 (40 a 28).

A la 2a part, els visitants van provar diverses alternatives, però com va passar el dia del Neus, Morales i Suñé trencaven el guió anotant de 3 i posaven la màxima del partit (53 a 34 min 26). Quan el partit semblava sentenciat, una sequera anotadora de 5 minuts va permetre al Cabrera tornar a tenir opcions (57 a 47), però d'ençà fins el final, la diferència es va estabilitzar entre els 8 i els 12 punts i ni un equip la va poder reduir ni l'altre va ser capaç d'ampliar-la

Amb aquest triomf el Badalonès es manté 2n empatat amb el Granollers, a un partit del líder, l'Onyar. El proper partit dels Dimonis serà precisament contra els gironins, dissabte a les 18h, en un matx en que els vermells hauran de guanyar de més de 2 per recuperar l'average.