0
    32
    j15.JPG

11/02/2014
    Els parroquials van fer un partit molt complet contra el Roser en el que fins a 6 jugadors van anotar 8 o més punts

El Sant Josep es va refer de la dura derrota de la setmana passada a Berga amb un partit complet contra el Roser, al que va vèncer per 81 a 71
    Els de Víctor Cruz es van retrobar amb el Centre Parroquial, on estan fent el millor joc de la temporada, per assegurar una victòria que calma la situació.

Els barcelonins només van ser superiors al 1r quart. L'encert inicial de Temprano i Rodríguez va permetre al Roser agafar un petit coixí al acabar el 1r quart (19 a 24). Al 2n però, el Sant Josep va poder ajustar la defensa interior, i amb un Juanan Gracia dominant, va poder capgirar el matx per arribar per davant al descans (40 a 36).

A la represa el Sant Josep va continuar fent un partit molt sobri, amb poques pèrdues de pilota i amb una defensa molt completa, en la que Llagostera va ser un dels més sacrificats. La bona feina al darrere va fer que al davant l'equip també funcionés com la seda, i fins a 6 jugadors van anotar 8 punts o més per tancar el matx sense patir.

Ara els parroquials miraran de fer bona la victòria d'aquest cap de setmana i assaltar la pista del Corazonistas, el líder de la lliga, amb el que manté 29 punts de renda de cara a l'average.