El Montgat decideix el partit a l’últim quart (77 a 89)

0
    37
    j10.JPG

11/02/2014
    Els de Xavi Bassas van etzibar un 11 a 26 definitiu a la pista del Pardinyes i abandonen l'última posició de la lliga

El Montgat va aconseguir sumar la 1a victòria de la temporada, la 2a consecutiva, en derrotar al Pardinyes a domicili per 77 a 89

Els de Xavi Bassas van trencar el partit amb un últim quart excepcional que va desfer la igualtat dels 3 períodes anteriors. En els 30 primers minuts, cap dels dos equips havia pogut imposar el seu joc.

Els 2 equips van brindar un 1r quart en que l'encert de Sevillano per una banda i d'Ivanovic per l'altre posava el 23 a 23 al final del 1r quart
    Al 2n, Ricky Rivas perforava la defensa montgatina gràcies a l'encert exterior, però un extraordinari Morales, que sortia de la banqueta, i Cairó, van evitar que els locals marxessin (45 a 44).

Només van canviar els protagonistes en un altre 3r quart igualat. Pels lleidatans destacava Villacampa, que era molt superior prop de l'anella, mentre que el Montgat ara es refiava de l'anotació exterior de Cairó (66 a 63).

Als últims 10 minuts però, tot va canviar. El Montgat va fer una defensa gairebé perfecte, en la que Sergio Salvador va guiar el camí, i va trobar la manera de córrer, sentir-se còmode, i trencar el matx. Els lleidatans no se'n sabien a venir i es van veure clarament superats, sense poder disputar el tram final del matx.

Rubén Morales (25 punts i 26 de valoració) i Francesc Cairó (17 punts i 22 de valoració) van ser els més destacats.

Amb aquest triomf els de Xavi Bassas ja no són cuers de la llig ai intentaran sumar el 3r triomf seguit dissabte, a les 20h a casa, contra el Sabadell, l'actual cuer.