El Badalonès també cau a Pineda (73 a 67)

33
    x j14.JPG

01/04/2014
    Els Dimonis no van aprofitar les ensopegades de l'Onyar, el Granollers i el Círcol i van caure a la pròrroga

Com van fer l'Onyar, el Granollers i el Círcol, els 3 primers classificats de la 1a Catalana, el Badalonès també va deixar escapar l'oportunitat de guanyar i sumar un triomf vital respecte la resta de competidors.

Els de Xavi Grau estan acusant les lesions no només en els partits sinó en els entrenaments, i això és nota a la pista, on han perdut els 3 últims compromisos que han afrontat.

L'últim va ser aquest cap de setmana, a la pròrroga, a la pista del Pineda. Els Dimonis van anar gairebé sempre per darrere en el marcador, van forçar el temps extra, però no van tenir la sort de cara i es van deixar el partit.

Ja des de l'inici els maresmencs van ser els que duien el ritme en el marcador. El 9 a 0 d'inici només va ser contrarestat per les accions individuals d'Arqué i Jimeno, que van anotar 5 punts cadascú (13 a 11 min 10).

A l'inici del 2n quart, els local van etzibar un 7 a 0 que eixamplava la diferència (20 a 13). Els badalonins seguien sense practicar un joc col·lectiu, i només les accions individuals de Jimeno i Usatorre els permetien anotar mentre que els locals treien molt de profit de carregar el joc interior (37 a 24 min 20).

A la tornada dels vestidors, el Pineda va seguir amb la bona línia i va arribar a gaudir d'una màxima de 18 punts a l'inici del quart (42 a 24). El Badalonès va millorar en defensa, però seguia tenint molts problemes al davant. Tubert, que no estava al 100%, estava descentrat, i només l'encert exterior de Minguella i Jimeno aguantaven el partit (47 a 39).

A l'inici de l'últim quart en canvi, el parcial el va protagonitzar el Badalonès. Amb un 0 a 6 d'inici els de Xavi Grau es posaven a 2 punts (47 a 45) i tot i que els maresmencs van tornar a eixamplar la diferència fins els 7, un nou triple de Jimeno, seguit d'un 2+1 de Pulido i un triple d'Oña empataven el partit a falta de 22 segons. La bona defensa va tenir premi i el partit se'n va anar a la pròrroga.

El temps extra però, va començar de la pitjor manera possible pels dimonis, que van rebre una tècnica per queixar-se de l'última jugada dels 40 minuts.

Les bones accions d'Usatorre i Pulido tornaven a igualar el marcador, però un triple al final de la possessió de Torrent, que va tocar el cèrcol 4 cops, va acabar de certificar la derrota. El triple a la desesperada de Jimeno no va entrar, i el Pineda va sentenciar des del tir lliure.

Amb aquesta derrota, els Dimonis es mantenen 4ts a un partit del Círcol i dos de l'Onyar i el Granollers. Precisament els del Vallès seran el proper rival del Badalonès, dissabte a les 19h a La Plana.