Les biblioteques municipals encenen la metxa de les Festes de Maig

  0
  unnamed.jpg

  02/04/2014 – Les biblioteques de Badalona preparen les Festes amb el programa “Coneguem els forjadors de la festa”, una sèrie d’activitats que es duran a terme en el mes d’abril a les diferents biblioteques i també al Centre Cultural l’Escorxador Nau 3.

  Les Biblioteques de Badalona preparen les Festes de Maig amb el programa “Coneguem els forjadors de la festa”. Es tracta d’una sèrie d’activitats que es duran a terme en el mes d’abril a les diferents biblioteques i també al Centre Cultural l’Escorxador Nau 3. Aquest any, a més, s’hi ha incorporat el Centre Comercial Montigalà.

   

  Hi haurà trobades temàtiques amb contes a càrrec de les entitats badalonines de cultura popular i tradicional catalana, tallers aplegats sota el nom de Els Jocs de la Festa i l’exposició “Coneguem els forjadors de la Festa”, amb informació sobre les entitats que participen en les Festes de Maig. Aquestes activitats estan emmarcades en el projecte Encén la metxa!, considerat com una avantsala de les Festes de Maig.

   

  Enguany, la metxa s’encendrà a la Biblioteca Llefià-Xavier Soto, on avui -18h- té lloc el tret de sortida amb la primera activitat de Coneguem els Forjadors de la Festa, que comptarà amb la presència de l’entitat Confraria de Sant Anastasi. Des d’allà es passarà el relleu a la resta de biblioteques de la ciutat, al Centre Comercial Montigalà i, finalment, es tancarà el recorregut al Centre Cultural l’Escorxador – Nau 3, amb la presència d’entitats del foc, que seran les encarregades de mantenir la metxa encesa i portar-la cap a la plaça Vila.

   

  Descarrega’t el programa complet: