El Neus es queda a les portes a La Bisbal (83 a 80)

0
    46

01/04/2014
    Els col·legials van tenir 3 tirs lliures per empatar al tram final, però van desaprofitar les seves oportunitats

El Bàsquet Neus es va queda molt a prop d'esgarrapar la victòria a la pista de La Bisbal, on va perdre per 83 a 80.

Tot i que els colomencs sempre van anar a remolc en el marcador, mai es van desenganxar del tot del matx, i sempre van tornar a entrar-hi fins al final.

Als primers compassis els col·legials van ser els que duien la iniciativa. Després d'un 2+1 d'Àngel Gàlvez va arribar la màxima diferència a favor del Neus (6 a 10).
    Amb el pas dels minuts però els locals la van neutralitzar per arribar al final del 1r quart amb un marcador igualat (19 a 18).

Al 2n període, un 9 a 0 d'inici pels de l'Empordà, va estirar la diferència fins a una màxima de 14 (37 a 23), però el Neus va seguir treballant, picant pedra, i a base de tirs lliures i amb un triple de Vera, va estabilitzar el matx (41 a 38), abans de marxar al marcador 43 a 38.

A la represa, el partit va guanyar en qualitat ofensiva, i l'intercanvi de cistelles no va beneficiar als de Mauro Valenciano, que van veure com el rival es tornava a escapar (62 a 54 min 30).
    En canvi, a l'inici de l'últim període, els dos equips van tornar a fer un joc ple de dubtes, i en aquesta tessitura, els colomencs es van moure millor per tornar a acostar-se a 4 punts.

Llavors, en el joc d'estira i arronsa, els locals van fer valer la seva experiència jugant a casa. 2 triples de La Bisbal (73 a 66) eren contestats per Vera (74 a 71), però el Neus va fallar 3 tirs lliures que haguessin empatat el matx, i els gironins ho van fer pagar amb un 5 a 0 que va acabar de sentenciar el matx.

Amb aquesta derrota, el Neus segueix ocupant plaça de promoció de descens empatat amb el Lliçà d'Amunt, el 1r equip que està salvat. El proper partit dels col·legials serà dissabte a les 18:45 a casa contra el Círcol.