El Badalonès torna a guanyar fora

0
    23

9/2/2015.- Des del mes d’octubre els dimonis no guanyaven a domicili. Contra el Tarragona es va trencar la ratxa i l’equip va tornar a sumar després de tres derrotes consecutives.

El partit va començar amb alternatives constants per part dels dos equips. El Badalonès va acusar la pressió rival però també va anotar cistelles en superioritat (79-90).

Al segon quart, els dimonis van saber aturar un 10-2 en contra i reduir un desavantatge de 10 punts, gràcies a l’encert de Verdú i una millor defensa. Al descans, 42-38 amb un triple rival a l’últim segon.

Al tercer quart, l’aparició de Xavi Expósito (fitxat al Nadal) va ser decisiva. Tres triples pràcticament consecutius i un altre de Minguella, van fer que el Badalonès li donés la volta al marcador (57-65).

Els triples de Charte i un altre d’Expósito tornaven a posar els 9 punts d’avantatge. La diferència ja no baixaria dels 7-8 punts i les faltes a la desesperada del rival van augmentar la diferència fins el 79-90.

Tot i que el Tarragona va imposar el seu ritme alt, els dimonis vn aguantar gràcies a l’encert exterior a la segona part.

Màlaga amb 24 punts i 9 rebots va ser el més destacat del Badalonès, en un partit on a diferència d’altres jornades també van passar dels 10 punts Seriol (15), Expósito (14) i Verdú (12).

Dissabte que ve a les 19h a la Plana, una bona oportunitat de tornar a sumar contra el Sant Jordi de Rubí, tercer per la cua.

A Segona, derrota del filial

El Badalonès B va perdre en un final ajustat contra el Martinenc. El marcador final (90-88) és el reflex d’un partit vistós, amb molts punts per la facilitat d’anotar dels dos equips.

La passivitat defensiva en certs moments i les errades fàcils sota cistella van passar factura al Badalonès B. La part positiva és que l’equip es va recuperar d’un inici de partit molt dolent i va remuntar el partit fins a un final ajustat. La part dolenta, no aprofitar les opcions en un final igualat.

L’equip torna a la tercera posició en el frec a frec  de filials que persegueixen el líder.

Dissabte a les 20.30h intentaran recuperar-se amb la visita dels Alisos.

Precisament la Ubsa B recupera la segona posició gràcies a la victòria contra la Cultural, que segueix el seu periple per la segona categoria amb una nova derrota contundent. Dissabte a les 18.30 reben els Alisos.